Lahůdkový bůček

miroslavrozsival Kuchař: miroslavrozsiv…

Doba přípravy: 20 minut Vepřové maso 5 názorů

Suroviny

1 kg vepřový bůček (libový)
5 zrnek celého černého pepře
3 zrnka nového koření
3 stroužky česneku
1 lžíce vegety
sůl
pomazánka:
2 lžíce sojové omáčky
1 lžička mleté červené papriky
1 lžička mletého černého pepře
1 lžíce plnotučné hořčice
2 stroužky česneku
Recept si zatím oblíbilo 16 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Umytý bůček dáme vařit do osolené vroucí vody, do které jsme přidali celý černý pepř, nové koření, česnek a vegetu.

  2. Měkké maso vyjmeme, odstraníme kosti a kůži a ještě teplé ze všech stran dobře potřeme připravenou pomazánkou (sojovou omáčku vymícháme s mletou červenou paprikou, mletým černým pepřem, hořčicí a rozetřeným česnekem), zabalíme do alobalu a necháme v chladu 24 hodin.

  3. Podáváme studený, nakrájený na plátky s černým chlebem a sterilovanou okurkou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 334 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Lahůdkový bůček

  • vosolto vosolto(neregistrovaný)

    pekny trenky:-D

    Odpovědět

  • janatka janatka

    Děláme a ukládám ho na 4-7 dní ,aby se to pořádně proleželo.Jeden den je málo.

    Odpovědět

  • aranosi aranosi

  • sindy33 sindy33

    posílám odkaz poprvé, nešlo mi to odeslat a tak jsem zkusila dátadresu topreceptů aje z toho nesmysl......:-O

    Odpovědět

  • sindy33 sindy33

    to může být moc dobré, dělám podobně, ale bez vegety a po uvaření obálím v paprice, někdy z toho dělám pomazánku, je výborná na chleba s kyselou okurkou :yes:www.toprecepty.cz

    Odpovědět

Tématické fráze: lahůdkový bůček vařeny bůček na chleba bůček libový buček bůček s paprikou a česnekem pomazanka z bůčku bucek bez kosti cena jak vařit buček bůček na chleba vepřový bůček recept bůček cena bucek recept vařit bůček paprikový bůček recept libový bůček recept bůček v pepři bůček vařený speciál pečeny bucek s chlebem bucek s paprikou cena bucku

Zapomněl/a jsem heslo