Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 127 kJ / 30 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 0 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 7,60 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do kastrůlku nasypeme uvařenou rýži (může být klidně i už studená), přilijeme mléko tak, aby byla všechna rýže ponořená, nasypeme vanilkový cukr (případně ještě cukr krystal, pokud chceme kaši sladší), promícháme a necháme prohřát.
Krok 2: Jakmile se z kastrůlku začne kouřit, začneme bez přestání promíchávat až do zhoustnutí.
Krok 3: Na talíři posypeme skořicovým cukrem nebo podle své chutě.
Zveřejněno 15. 2. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlá rýžová kaše
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vVMX
Moje poznámka
Rychlá rýžová kaše
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vVMX
Nejnovější recepty
Krémové těstoviny s kuřecím masem, žampiony a špenátem
Přidáno před 3 hodinami
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 5 hodinami
Hrníčkový perník podle Kamily Nývltové
Přidáno před 5 hodinami
Rychlá snídaňová pohanková kašička s ovocem
Přidáno před 6 hodinami
Dýňový chlebíček
Přidáno před 7 hodinami
Polévka s kurkumou
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka šup-šup
Loiza před 2 minutami
Asijské kuřecí nudličky
Suumaa před 7 minutami
Citronová buchta s tvarohem
romanka1009 před 9 minutami
Králík pečený s bůčkem
radekfiala před 19 minutami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
7ivana před 38 minutami
Míša řezy od maminky
Kratule před 59 minutami
Vepřové pečené na cibuli
boxerka69 před 1 hodinou
Brokolicová polévka
jiri.petricek76 před 1 hodinou
Jablkové hrnkové lívanečky
Ajkalajka před 2 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
janik62 před 2 hodinami
Tématické fráze:
rýžová kaše,
rrychla dyzova kaae,
recept na rýžovou kaši
Suroviny:
rýže,
mléko,
cukr vanilkový,
cukr krystal
Komentáře (5)