Výborná povidlová buchta
Suroviny
Porce: na 1 plech
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 410 kJ / 2 966 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 44,84 g |
| Tuky | 119,14 g |
| Vláknina | 9,30 g |
| Cholesterol | 598 mg |
| Sodík | 218 mg |
| Sůl | 0,82 g |
| Sacharidy | 423,97 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nejprve rozehřejeme troubu na 180 stupňů. Všechny ingredience smícháme dohromady nebo krátce vyšleháme.
Krok 2: Poté připravíme drobenku smícháním surovin dohromady. Nachystáme menší plech. Já jsem ho použila proto, že buchta je větší, můžete také použít větší, ale bude moc tenká. Na plech nalijeme připravené těsto a na těsto dáme švestky nebo švestková povidla a posypeme drobenkou. Dáme do předehřáté trouby a na 180 stupňů, péčeme zhruba 25 min.
Krok 3: Až je drobenka zlatavá, vyzkoušíme propečení špejlí a po vychladnutí můžeme podávat.
Zveřejněno 29. 3. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Výborná povidlová buchta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0WLV
Moje poznámka
Výborná povidlová buchta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0WLV
Nejnovější recepty
Okoun nilský na česnekovém másle
Přidáno před 7 hodinami
Vajíčková pomazánka z Lučiny
Přidáno před 9 hodinami
Bramborové knedlíky s uzeným masem, cibulkou a sosíkem
Přidáno před 12 hodinami
Krkovice na zeleninovém lůžku
Přidáno před 12 hodinami
Rukolový salát s balkánským sýrem a jablkem
Přidáno před 13 hodinami
Salát se smažákem
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčková cuketová buchta
mendorf před 1 hodinou
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
TommyKoci před 1 hodinou
Kanellbular - skořicové šneky
Dzollie před 2 hodinami
Hrníčkové vafle
Katerina03 před 3 hodinami
Zapečené brambory s hermelínem
Dasaja před 3 hodinami
Polévka z dýně hokkaido
Dasaja před 3 hodinami
Cuketová buchta
Ricmond před 3 hodinami
Křehký mřížkový koláč s jablky
Lipoo před 4 hodinami
Francouzská cibulačka
co.coze před 4 hodinami
Čertova omáčka s rýží
Kajkajak před 4 hodinami
Suroviny:
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
cukr krystal,
mléko,
máslo,
vejce,
mouka hrubá,
cukr moučkový,
máslo,
švestky
Komentáře (1)