Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 309 kJ / 552 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,57 g |
Tuky | 22,12 g |
Vláknina | 10,16 g |
Cholesterol | 163 mg |
Sodík | 189 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 30,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 7. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněné papriky v netradiční rajčatové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6n29
Moje poznámka
Plněné papriky v netradiční rajčatové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6n29
Nejnovější recepty
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 24 minutami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 1 hodinou
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 4 hodinami
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno před 17 hodinami
Maminčina bažantí stehna
Přidáno před 23 hodinami
Tvarohový koláč s hruškami
Přidáno 20. 10. 2025 13:24:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buřtguláš samotáře Rermora
Dogys před 27 minutami
Kuřecí čína
Cikitaka před 31 minutami
Švestková buchta
ctomala před 50 minutami
Švestková povidla
ctomala před 51 minutami
Sterilovaná paprika s olejem
Michaela77 před 3 hodinami
Černá čočka s kořenovou zeleninou - příloha či teplý salát
Modraska před 3 hodinami
Borůvkové muffiny
olivka před 4 hodinami
Dvoubarevná hrníčková bábovka
Dagemar před 4 hodinami
Vepřové kostky na česneku
Nikijaho před 4 hodinami
Suroviny:
paprika čerstvá bílá,
maso vepřové mleté,
cibule,
česnek,
sůl,
pepř mletý,
rýže,
protlak rajčatový,
olej,
vývar
Komentáře (29)
Určitě napište proč máte takovou zásobu. Hezkou dobrou noc
Kdyz budete mit zajem vysvetlim Vam proc mam zasobu ryze na sest let . Nejsem zadny KRECEK .
Já jednou zažila záměnu soli a cukru krupice, taky fajn....
Co to tak sem přidat jako recept?
Napiste mozna i Vy jste neco popletla a je to oblibeny rodinny recept .
Treba na Balkane by do paprik pridali, krome syrove ryze a mleteho masa, jeste velkou hrst sekane petrzelove nate, v Turecku matu, kopr, petrzel a olivy, v Italii oregano nebo bazalku + petrzel, na Sicilii i hrozinky, nekecam.
A do rajske nikdo z techto "barbaru" nedava cukr. Mozna v Turecku do mleteho masa davaji skorici, nejsem si jista, protoze tu oni pridavaji do masa hlanve jehneciho, zde je pouzito maso hovezi. Proste svet je velky a chute ruzne
Mi se na tom líbí ta jen proplachnuta rýže do náplně, dělám to stejně
Je zde údajně hafo rajčatových omáček bez cukru, takže se asi fakt nejedná o netradiční rajčudu
No, psát ale NOVÝ rcp jen kvůliva absenci jedné lžíce cukru je opravdu na Řád zlaté vařečky, že