Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 526 kJ / 2 277 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,83 g |
Tuky | 114,49 g |
Vláknina | 12,90 g |
Cholesterol | 401 mg |
Sodík | 2,68 g |
Sůl | 6,71 g |
Sacharidy | 230,52 g |
Postup přípravy
Krok 1: Dáme vařit těstoviny podle návodu.
Krok 2: Do misky nakrájíme cibuli a cibulku. Do druhé mísy nakrájíme slaninu, uzený sýr, hermelín a špek.
Krok 3: Na pánvičce rozpálíme olej, přidáme cibuli a cibulku. Do orestované cibule dáme směs slaniny atd. Zamícháme a necháme rozpustit sýr. Přidáme těstoviny, vajíčko a zamícháme.
Krok 4: Těstoviny změkly. Máme hotovo.
Zveřejněno 9. 8. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Penne à la co dům dal
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oMnN
Moje poznámka
Penne à la co dům dal
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oMnN
Nejnovější recepty
Muffiny z rýžové mouky
Přidáno před 1 hodinou
Kynuté knedlíky s mirabelkovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Grilovaný lilek se zeleninou
Přidáno před 6 hodinami
Cuketová smetanová polévka s chlebovými krutonky
Přidáno před 9 hodinami
Švestkové knedlíky z odpalovaného těsta podle ČSN
Přidáno před 13 hodinami
Úžasná medová žebírka
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krémová pórková polévka
TondaS před 13 minutami
Masové knedlíčky v houbové omáčce
Sahula před 29 minutami
Pikantní špagety s hlívou ústřičnou
Sahula před 36 minutami
Dračí špízy s hlívou ústřičnou
Sahula před 51 minutami
Vepřová játra na paprikách s hlívou ústřičnou
Sahula před 52 minutami
Vepřové s hlívou ústřičnou
Sahula před 53 minutami
Kuře na paprice se smetanou
MiskaM před 2 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
Sahula před 2 hodinami
Domácí pizza
ne.honzula12 před 2 hodinami
Adélčin dort Barbie
JanaZavadilova před 2 hodinami
Suroviny:
těstoviny penne,
slanina,
cibule,
cibulka jarní,
sýr uzený,
sýr hermelín,
špek,
vejce,
pepř,
celer,
majoránka
Komentáře (2)