Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pomazánka z vařeného hovězího masa

Zbývá vám kousek vařeného hovězího masa? Třeba při vaření silné polévky? Zpracujte ho v chutnou a sytou pomazánku na chléb, topinky, chuťovky či tousty. Příprava zabere pár minut a výsledek bude velmi zajímavou variantou pohoštění.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Handour Handour

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Maso nakrájíme přes vlákno na drobné kousky, salám a sýr nastrouháme na hrubém struhadle. Krok 2: Cibuli nakrájíme nadrobno. Česnek jemně nastrouháme. Kapii a petrželku nakrájíme najemno. Petrželku nasekáme nadrobno. Krok 3: K masu postupně přidáme cibuli, kapii a chilli papričku, petrželku, hořčici, majonézu, česnek. Osolíme, opepříme. Krok 4: Vše zamícháme. Pokud je pomazánka suchá, můžeme přidat 1 nebo 2 lžíce mléka. Krok 5: Pomazánku můžeme použít na chleba, topinky, chuťovky nebo tousty.

TIP: Pomazánky na topinky

Zveřejněno 16. 12. 2024

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pomazánka z vařeného hovězího masa

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NkEND

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pomazánka z vařeného hovězího masa

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NkEND

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
maso hovězí, salám lovecký, sýr tvrdý, cibule, hořčice, majonéza, kapie, petrželka, mléko, sůl, pepř mletý, česnek, chilli paprika čerstvá

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu