Suroviny
Porce: 15-20ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 967 kJ / 1 426 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,86 g |
Tuky | 45,12 g |
Vláknina | 11,50 g |
Cholesterol | 603 mg |
Sodík | 1,62 g |
Sůl | 3,95 g |
Sacharidy | 172,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špagetové smaženky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xoBz
Moje poznámka
Špagetové smaženky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xoBz
Nejnovější recepty
Kosmatice na sladko vhodné i pro diabetiky
Přidáno před 1 hodinou
Párečky v těstíčku
Přidáno před 2 hodinami
Hrášková omáčka s vajíčkem a paloučkovým knedlíkem ( pro diabetiky)
Přidáno před 4 hodinami
Plátky krkovičky dušené v pikantní omáčce
Přidáno před 6 hodinami
Rebarborová bublanina s kokosem
Přidáno před 7 hodinami
Filety ze pstruha s rajčaty
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí vlašský salát
Sefiragold před 3 hodinami
Chutný salát z čínského zelí
Sefiragold před 3 hodinami
Chřest (nejen) s vejcem
Eva z HK před 5 hodinami
Salát z pekingského zelí s balkánským sýrem
Eva z HK před 5 hodinami
Špíz s americkými brambory
Vrchotka15 před 6 hodinami
Guadeloupský kuřecí salát
Antonausprag před 7 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ivet88 před 8 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
AnnaP4 před 8 hodinami
Výborné lasagne
Papucel před 8 hodinami
Mleté na způsob hašé
Neposlusna před 8 hodinami
Tématické fráze:
špagetové placky,
špagetové placičky,
placky ze špaget,
spagetova placka,
placka ze špaget,
placičky ze špaget,
špagetové bramboráky,
smažené nudle recept,
špagetové recepty,
spagetovy bramborak,
špagety placky,
špagetové,
špagetové placičky recept,
videorecepty z e špaget,
špagetové lívance,
placičky z vařených špaget,
špagetove palacinky,
špagetové řízky,
špagetová cuketa recept,
recept na špagetové placky
Suroviny:
těstoviny špagety,
vejce,
sýr,
uzenina,
sůl,
pepř
Komentáře (6)