Suroviny
Porce: 1-2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 898 kJ / 454 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,16 g |
Tuky | 27,48 g |
Vláknina | 5,34 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 703 mg |
Sůl | 1,57 g |
Sacharidy | 20,73 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rajčata a mozzarellu pokrájejte na plátky a střídavě poskládejte na talíř.
Krok 2: Propláchnutou Perfect Pastu promněte s bazalkovým pestem a osolte dle chuti.
Krok 3: Přidejte na rajčata s mozzarellou, posypte lístky čerstvé bazalky, zakapejte olivovým olejem a podávejte.
Zveřejněno 21. 10. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninové těstoviny Caprese
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vrRV
Moje poznámka
Zeleninové těstoviny Caprese
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vrRV
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno 14. 10. 2025 20:26:58
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno 14. 10. 2025 14:33:04
Jelení závitky
Přidáno 14. 10. 2025 13:01:02
Pikantní pečená rajčata
Přidáno 14. 10. 2025 12:33:53
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Znojemská omáčka
Komtesina před 1 hodinou
Koláč ze zakysané smetany s tvarohem a povidly
Lucka 12 před 2 hodinami
Srnčí guláš na červeném víně
Sahula před 2 hodinami
Hovězí roštěná na houbách s grilovanými bramborami
Sahula před 2 hodinami
Vepřová játra na zeleném pepři
Sahula před 3 hodinami
Rybičková pomazánka
Kajkajak před 3 hodinami
Zelná pečeně
radekfiala před 3 hodinami
Pečené zelníky se slaninou
radekfiala před 3 hodinami
Kuřecí roláda s játry
Sahula před 4 hodinami
Žampiony plněné vepřovým mozečkem
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 4 hodinami
Tématické fráze:
testoviny caprese,
recept na těstoviny ze zeleninou,
těstoviny caprese - recept,
těstoviny se zeleninou,
bezmasa jidla
Suroviny:
pasta perfect,
pesto bazalkové,
rajče,
sýr mozzarella,
bazalka čerstvá,
olej olivový,
sůl
Komentáře (4)