Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 585 kJ / 140 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,66 g |
| Tuky | 7,73 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 105 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 7,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Řízky osolíme a opepříme, obalíme ve strouhance a poté ve vejci a opečeme na rozpálené pánvi (nejlépe vhodné do trouby).
Krok 2: Na každý plátek opečeného masa dáme plátek anglické slaniny, posypeme na kolečka nakrájenou cibulí a podlijeme trochou vody. Dáme péct do trouby na 180°C. Maso vytáhneme jakmile je měkké.
Krok 3: Podáváme se šťouchanými bramborami.
Zveřejněno 8. 1. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí řízky naruby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ow5Y
Moje poznámka
Hovězí řízky naruby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ow5Y
Nejnovější recepty
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 1 hodinou
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 1 hodinou
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 3 hodinami
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 4 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem, žampiony a špenátem
Přidáno před 5 hodinami
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Obrácená jablková roláda
MarieP před 19 minutami
Polévka šup-šup
Loiza před 2 hodinami
Asijské kuřecí nudličky
Suumaa před 2 hodinami
Citronová buchta s tvarohem
romanka1009 před 2 hodinami
Králík pečený s bůčkem
radekfiala před 2 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
7ivana před 2 hodinami
Míša řezy od maminky
Kratule před 2 hodinami
Vepřové pečené na cibuli
boxerka69 před 3 hodinami
Brokolicová polévka
jiri.petricek76 před 3 hodinami
Jablkové hrnkové lívanečky
Ajkalajka před 3 hodinami
Suroviny:
svíčková falešná,
sůl,
pepř,
vejce,
strouhanka,
olej,
cibule,
slanina anglická
Komentáře (2)
https://www.toprecepty.cz/recept/19322-hovezi-naru...