Šťavnatá vepřová panenka

Mag_gie Kuchařka: Mag_gie

Doba přípravy: 30 minut 2 porce Vepřové maso 1 názor

Suroviny

vepřová panenka
1 cibule
150 g uzeného masa
sůl
pepř
koření na steak
hladká mouka
sladká paprika
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Panenku nakrájíme na plátky asi na 2 prsty tlusté a lehce naklepneme dlaní. Plátky osolíme, opepříme a okořeníme steak kořením. Necháme chvíli stát a mezitím nakrájíme cibuli a uzené nadrobno.

  2. Cibuli osmahneme na pánvi, až zesklovatí, přidáme uzené. Necháme chvíli restovat a na pánev přidáme také panenku obalenou v hladké mouce smíchané se sladkou paprikou. Až se zatáhne z obou stran, podlijeme trochou vody a necháme ještě čtvrt hodiny dusit.

Poznámka

Dobrou chuť :)

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Šťavnatá vepřová panenka

  • Dajda Dajda

    Panenka je skvělé křehké maso. Dusit ji je skoro škoda .........

    Odpovědět

Zapomněl/a jsem heslo