Selská omeleta v paprice z horkovzdušné fritézy
Pokud hledáte inspiraci na rychlou snídani, která vás zasytí a dodá vám energii na celý den, pak musíte vyzkoušet tento recept na selskou omeletu z horkovzdušné fritézy. Paprika plněná omeletou obsahuje směs brambor, tvrdého sýru a škvarků.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 189 kJ / 762 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 33,03 g |
| Tuky | 57,69 g |
| Vláknina | 2,86 g |
| Cholesterol | 336 mg |
| Sodík | 982 mg |
| Sůl | 2,36 g |
| Sacharidy | 26,31 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 7. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Selská omeleta v paprice z horkovzdušné fritézy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5y7WX
Moje poznámka
Selská omeleta v paprice z horkovzdušné fritézy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5y7WX
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 5 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 5 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 5 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 6 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 7 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 8 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 8 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 9 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 9 hodinami
Suroviny:
paprika,
brambory,
škvarky,
sýr tvrdý,
vejce,
pepř mletý,
sůl,
zelenina čerstvá
Komentáře (5)
zdenka.s: Zdeničko,udělala jsi mi velkou radost
Konečně MF využiji po letech jinak než jen na hranolky