Večírková polévka
Po veselém večírku občas následuje perné ráno. Pomoci může dobrá polévka, u které oceníme rychlou přípravu. Připravíme ji z vývaru, řapíkatého celeru a sušených hub. Podáváme ji nazdobenou petrželkou a pažitkou.
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 821 kJ / 196 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,17 g |
Tuky | 8,42 g |
Vláknina | 18,75 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 83 mg |
Sůl | 0,13 g |
Sacharidy | 9,55 g |
Postup přípravy
Krok 1: Houby předem namočíme. Mrkev očistíme.
Krok 2: Bílek, listy celeru, houby a mrkev nakrájíme nadrobno a dáme i s těstovinami vařit do vývaru.
Krok 3: Podáváme ozdobené nasekanou pažitkou a petrželkou.
Zveřejněno 22. 6. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Večírková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2ZAm
Moje poznámka
Večírková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2ZAm
Nejnovější recepty
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 6 hodinami
Jelení závitky
Přidáno před 7 hodinami
Pikantní pečená rajčata
Přidáno před 8 hodinami
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno před 8 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 8 hodinami
Domácí kečup z trouby (méně pracný)
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketová buchta
mamina58 před 39 minutami
Dršťková polévka z hlívy
KrisZaezemi před 2 hodinami
Rybičková pěna (pomazánka)
Kajkajak před 3 hodinami
Zelňačka (klasika)
HavranPB před 4 hodinami
Segedínský guláš
Jiri_N. před 5 hodinami
Papriková pasta
lpinkas@seznam.cz před 5 hodinami
Houbové rizoto
Konstantin. před 5 hodinami
Vepřová pečeně s batáty, cibulí a jablkem
Konstantin. před 5 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mici76@seznam.cz před 6 hodinami
Suroviny:
vývar masový,
houby sušené,
těstoviny,
bílek,
celer řapíkatý,
mrkev,
petrželka,
pažitka
Komentáře (4)