Ďábelské kuře s medem

Drůbeží maso Doba přípravy: 20 minut 0 názorů

Drůbeží maso Doba přípravy: 20 minut 0 názorů

Suroviny 2 porce

2 kuřecí stehenní řízky bez kůže
1 lžička škrobu
2 lžíce medu
1 menší cibule
1 červená paprika
150 ml vývaru
sůl
pepř
chilli
kurkuma

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na kousky, vložíme do misky, přidáme sůl, pepř, chilli, kurkumu a škrob. Důkladně promícháme a necháme cca 0,5 hodiny odležet.

  2. Na rozpálené nepřilnavé pánvi rychle zprudka opečeme maso, přidáme na drobno nakrájenou cibuli a na větší kousky nakrájenou papriku. Společně restujeme asi 5 minut.

  3. Přidáme med a zalijeme vývarem. Necháme přejít varem. Servírujeme s rýží.

Poznámka od kuchařky

Kdo má rád hodně pálivé, může použít pálivou papriku.

https://varimebeztuku.blogspot.com/

Komentáře k receptu Ďábelské kuře s medem

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: ďábelské kuře kuře na medu recept pečené kuře ďábelské menu s medem