Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čalamáda DEKO

Pokud máme na zahrádce přebytky zeleniny, kterou nestačíme konzumovat, je dobré si něco zakonzervovat na zimu. Takto zavařenou zeleninu pak můžeme používat jako přílohu nebo jako základ pod maso.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Chlebajez Chlebajez

Snadný

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 45 min Doba tepelné úpravy: 25 min

70 min (45 min příprava + 25 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Zeleninu nastrouháme nebo nakrájíme na proužky, cibuli oloupeme a nakrájíme na měsíčky. Krok 2: Osolíme, promačkáme a dáme asi na půl hodiny do chladu odpočinout.
Mezitím, si připravíme nálev podle návodu na sáčku přípravku Deko. Krok 3: Zeleninu namačkáme do čistých vymytých sklenic, zalijeme nálevem, očistíme hrdla a zavíčkujeme. Krok 4: Zavařujeme dle návodu na obale Deka 20 minut při 80 °C.

TIP: Čalamáda - nejlepší recepty

Zveřejněno 2. 10. 2023

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Čalamáda DEKO

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AD639

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Čalamáda DEKO

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AD639

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
paprika, rajče, okurka čerstvá, mrkev, cibule, pórek, rukola, deko

Přidat fotografie receptu