Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Uzené koleno z trouby

Uzená kolena jsou výbornou vepřovou pochoutkou. Kolena uvaříme nejprve v pořádně osolené vodě a poté do kůžičky uděláme zářezy. Nakonec je jen s cibulí dopečeme dokřupava a můžeme servírovat. Ideálně s chlebem, křenem a třeba feferonkami.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 124 min Doba přípravy: 4 min Doba tepelné úpravy: 120 min

124 min (4 min příprava + 120 min tepelná úprava)

6. 9. 2023 08:53

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Nutriční hodnoty

Energie287 kJ / 69 kcal
Bílkoviny1,96 g
Tuky0,34 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 11 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy12,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

7. 9. 2023 10:11

:-)<3:yes::yes::-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: koleno vepřové uzené, sůl, cibule

TopRecepty.cz

Uzené koleno z trouby

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/316gn