Pomazánka z vařeného hovězího masa
Zbývá vám kousek vařeného hovězího masa? Třeba při vaření silné polévky? Zpracujte ho v chutnou a sytou pomazánku na chléb, topinky, chuťovky či tousty. Příprava zabere pár minut a výsledek bude velmi zajímavou variantou pohoštění.
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 12. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomazánka z vařeného hovězího masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NkEND
Moje poznámka
Pomazánka z vařeného hovězího masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NkEND
Nejnovější recepty
Krkovička s olivami, nivou a smetanou
Přidáno před 2 hodinami
Koutníkovská pomazánka s tuňákem
Přidáno před 9 hodinami
Chilli corne carne po Koutnicku
Přidáno před 9 hodinami
Hruškové tiramisu
Přidáno před 12 hodinami
Veganský makovec
Přidáno před 13 hodinami
Marinovaná krkovička s argentinským kořením
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fazolková omáčka, zjemněná smetanou
Zdenislavka před 2 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
Monique76 před 6 hodinami
Vepřová krkovice v majonéze
Sahula před 6 hodinami
Majonézové rohlíky
Annanas před 6 hodinami
Základní kváskový chleba
Brona.S před 6 hodinami
Fazolové lusky na kyselo
Sahula před 7 hodinami
Houby na kyselo se smetanou
Sahula před 7 hodinami
Svíčková na smetaně
VeronikaRob před 8 hodinami
Krůtí kostky s bulgurem a zeleninou
petrp před 8 hodinami
Suroviny:
maso hovězí,
salám lovecký,
sýr tvrdý,
cibule,
hořčice,
majonéza,
kapie,
petrželka,
mléko,
sůl,
pepř mletý,
česnek,
chilli paprika čerstvá
Komentáře (2)