Králík na česneku pečený v sáčku
Pečení v sáčku zachová králičímu masu šťavnatost a spojí ho s vůní uzeného špeku, česneku i bylinek. Jednoduchý pokrm, který se téměř připraví sám, a na talíři chutná jako jídlo z tradiční české kuchyně.
Postup přípravy
Sáček uzavřeme, dáme do vyhřáté trouby a pečeme 1,5 hodiny při 170 °C. Krok 5: Po uvedené době opatrně otevřeme sáček, přidáme sádlo smíchané s hladkou moukou, tím zahustíme vypečenou šťávu a ještě asi 20 minut pečeme. Krok 6: Podáváme se špenátem a bramborovým knedlíkem.
Zveřejněno 6. 9. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králík na česneku pečený v sáčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZ8V0
Moje poznámka
Králík na česneku pečený v sáčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZ8V0
Nejnovější recepty
Kapr na křenu
Přidáno před 11 hodinami
Sváteční vánočka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 18 hodinami
Kokosky ze tří surovin podle Kamily Nývltové
Přidáno před 19 hodinami
Topinamburový krém podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 20 hodinami
Vlašský salát podle ČSN
Přidáno před 20 hodinami
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno 10. 12. 2025 14:21:35
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční bramborový salát se sojanézou
puppystaff1993 před 5 hodinami
Celerová pomazánka s nádechem česneku
Olympus před 6 hodinami
Šlehačkové cukroví
KekkyPetra před 6 hodinami
Vánočka II
Sojkal před 6 hodinami
Citronové rohlíčky
Terka39 před 7 hodinami
Nejlepší nadýchané muffiny
VerunkaBerunka před 8 hodinami
Uherská pěna
Daami před 9 hodinami
Zelňačka z hlávkového zelí
Kajkajak před 11 hodinami
Mandlové laskonky
IRBONA před 11 hodinami
Suroviny:
stehno králičí,
česnek český,
špek,
sádlo vepřové,
mouka hladká,
pepř česnekový,
sůl
Komentáře (1)