Králík na víně a česneku

Suroviny

1 králík
1-2 cibule
200 g anglické slaniny
2 paličky česneku (cca 20 stroužků)
Na marinádu:
100 ml oleje
150 ml červeného vína
1-2 polévkové lžíce koření tatranská směs
(2 pl kečupu)

Postup přípravy receptu

  1. Králíka si umyjeme a naporcujeme.

  2. Připravíme marinádu, česnek očistíme a nakrájíme na plátky.

  3. Do připravené marinády a česneku naložíme porce králíka, uložíme do lednice na 24-48 hodin.

  4. Cibule očistíme, nakrájíme i se slaninou na hrubší kousky, vložíme na dno pekáče, přidáme králíka i s marinádou a pod poklicí upečeme na 200°C, 60 minut.

Komentáře k receptu Králík na víně a česneku

Předchozí 1 2

Tématické fráze: králík na víně králík recepty králik na cesneku králík na česneku a červeném víně králík na víně recept recept kralik na vine recept na kralika kralik na cervenem vine peceny kralik na vine česnek ve víně luxusní králík na česneku králk načesneku s vínem recepty na králíka recept králík na česneku pečený králík na česneku domácí králík jaké vino recepty na kralika na víně králík marináda víno luxusní králík na víně králík červené víno slanina česnek