Králík na víně a česneku

nofrona Kuchařka: nofrona

Jiné maso 18 názorů

Suroviny

1 králík
1-2 cibule
200 g anglické slaniny
2 paličky česneku (cca 20 stroužků)
Na marinádu:
100 ml oleje
150 ml červeného vína
1-2 polévkové lžíce koření tatranská směs
(2 pl kečupu)
Recept si zatím oblíbilo 10 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Králíka si umyjeme a naporcujeme.

  2. Připravíme marinádu, česnek očistíme a nakrájíme na plátky.

  3. Do připravené marinády a česneku naložíme porce králíka, uložíme do lednice na 24-48 hodin.

  4. Cibule očistíme, nakrájíme i se slaninou na hrubší kousky, vložíme na dno pekáče, přidáme králíka i s marinádou a pod poklicí upečeme na 200°C, 60 minut.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 922 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Králík na víně a česneku

Předchozí 1 2

Tématické fráze: králík na víně králík recepty králik na cesneku králík na česneku a červeném víně králík na víně recept recept kralik na vine recept na kralika kralik na cervenem vine peceny kralik na vine česnek ve víně luxusní králík na česneku králk načesneku s vínem recepty na králíka recept králík na česneku pečený králík na česneku domácí králík jaké vino recepty na kralika na víně králík marináda víno luxusní králík na víně králík červené víno slanina česnek

Zapomněl/a jsem heslo