Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jednoduchý ORGASMUS

Řez s odvážným názvem patří k dezertům, které jsou jednoduché, skvěle chutnají a mizí rychle ze stolu. Jednoduché těsto obsahující ananasový kompot a lehký krém z pomazánkového másla jsou chuťově perfektně sladěny.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

BinaSa BinaSa

Snadný

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 30 min bez doby tuhnutí v lednici

55 min (25 min příprava + 30 min tepelná úprava, bez doby tuhnutí v lednici)

Suroviny pro 1 plech

plech o velikosti 25 × 35 cm, 1 hrnek =250 ml

1plech

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Z mléka a pudinkového prášku uvaříme pudink a necháme vychladnout. Ananasový kompot i se šťávou rozmixujeme. Krok 2: Troubu předehřejeme na 180 °C. Plech vyložíme pečicím papírem. Krok 3: Z mouky, cukru, rozmixovaného kompotu, vajec a prášku do pečiva umícháme těsto, které vylejeme rovnoměrně na plech. Uhladíme a pečeme při 180 °C asi 20 minut. Řídíme se zkušeností s vlastní troubou. Krok 4: Z pomazánkových másel a vychladlého pudinku vyšleháme pomocí metliček krém a osladíme dle chuti. Krok 5: Na vychladlý korpus naneseme krém a uhladíme. Krok 6: Posypeme kokosem. Krok 7: Ve vodní lázni nebo jiným způsobem rozpustíme čokoládu a cik-cak ozdobíme povrch. Krok 8: Dáme do lednice či do chladné místnosti alespoň na 1 hodinu.

TIP: Ananas při vánočním pečení

Zveřejněno 23. 11. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

Toprecepty.cz

Jednoduchý ORGASMUS

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XDp9W

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

Toprecepty.cz

Jednoduchý ORGASMUS

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XDp9W

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
mouka polohrubá, cukr, kompot ananasový, vejce, kypřící prášek do pečiva, krém, pomazánkové máslo, mléko, pudink vanilkový, cukr krupice, kokos strouhaný, čokoláda

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu