Zapečené brambory s gothajem, vařeným vejcem, sýrem a smetanou
Zapékané brambory patří mezi tradiční česká jídla. Jsou oblíbené nejen díky snadné přípravě, ale často také proto, že do nich využijete všechny zbylé kousky sýra a uzenin. Připravte rodině sytý oběd z jednoho pekáčku.
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 11. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené brambory s gothajem, vařeným vejcem, sýrem a smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R6jyR
Moje poznámka
Zapečené brambory s gothajem, vařeným vejcem, sýrem a smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R6jyR
Nejnovější recepty
Ořechové pracny
Přidáno před 3 hodinami
Cukroví s Nutellou
Přidáno před 13 hodinami
Sušená rajčata naložená v oleji se zeleným pepřem
Přidáno před 16 hodinami
Bramborový salát s cibulovou zálivkou
Přidáno před 17 hodinami
Linecké kytičky z pohankové mouky
Přidáno před 20 hodinami
Vanilkové rohlíčky
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pórková omáčka
[email protected] před 58 minutami
Kakaový drobenkový fofr koláč s tvarohem
Evellinka před 2 hodinami
Vajíčkový salát s tuňákem
Sahula před 3 hodinami
Jelení guláš podle Jirky
Dajvid před 15 hodinami
Chutné vafle
Mojka2 před 16 hodinami
Salát s uzenou makrelou
Sonik před 17 hodinami
Krémové cuketové rizoto
Danoouch před 18 hodinami
Měkké a voňavé vánoční perníčky
martulka.j před 19 hodinami
Smetanová bramboračka se žampiony
Lida.Rose před 19 hodinami
Suroviny:
brambory,
salám gothaj,
vejce,
sýr uzený,
cibule,
česnek,
olej,
voda,
máslo,
smetana ke šlehání,
sůl,
pepř mletý,
koření na americké brambory
Komentáře (1)