Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Moc dobré řezy - orgasmus

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

marepavla marepavla

Snadný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

Suroviny

Porce: podle velikosti plechu

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 447 kJ /
3 214 kcal
Bílkoviny56,10 g
Tuky20,07 g
Vláknina12,97 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 6,93 g
Sůl1,38 g
Sacharidy695,79 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vše zamíchat, dát péct, nechat vychladnout a potřít krémem. Nakonec posypat sekanými ořechy a pocákat čokoládou (100 g čokolády na vaření a 70 g ztuženého tuku rozpustit ve vodní lázni).

Zveřejněno 10. 3. 2011

Poznámka autorky marepavla

co se týká kompotu, dávám raději jahody, mandarinky, broskve, ananas mi příjde hodně tvrdý, a když to jí třeba i babička.... :)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7nJ8

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7nJ8

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (15)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Moc dobré,chutnal:yes:

já mám plech velikost 42x34 cm

Mě by zajímalo, jakou používáte velikost plechu, abych nepoužila moc velký a buchta byla nízká:)

dnes jsem u ségry ochutnala a měla jsem ho poprvé. Moc dobré. Také asi zkusím:yes:

vždyt je jedno jak se co jmenuje ne? hlavní je, aby to bylo dobré a také jde o nápad, také kolikrát nevím co upéct, tak jdu sem a mám inspiraci a o tom tyto stránky jsou :):-)

Není tady těch "orgasmů" už moc? :-/ Ale pěkné :-)

Nebíčko už zní líp :-):yes:

:-K:-p:yes: Řezy znám, jsou vynikající, právě teď v pátek se na ně chystám, jestli stihnu vyfotit, než se sní, přidám fotku. Znám je pod názvem "Nebíčko" (to by se asi autorce předchozího komentáře zamlouvalo víc ;-). Z kupovaného pudinku jsem ještě krém nezkoušela, ale je to dobrý nápad, vyzkouším.

To jsou tak dementní názvy pro buchty, že mě je z toho na nic. Ale buchtu znám, je vynikající :yes:

no to je přesně on, je to výborný, no zkuste mě osobně by ananas nevadil, ale většinou to jí i někdo kdo nemá tak dobré zuby a hlavně ananas není tak štavnatý jako jakody či mandarinky :)

No právě že ten ananas, ale myslím si, že takové mandarinky, nebo jahody, by byly určitě lepší :-p Ten krém je moc dobrý. Dala jsem tam takový ten pudink se šlehačkou navrchu

to je také dobrý nápad, to musím pak také zkusit, a jaké ovoce jste dala? mě teda moooc chutná :-)

No to je dobrý:-D Dnes jsem se je rozhodla poprvé zkusit a to už jsem je měla aspoň rok ve sledování a čekám na zítra, jaký bude. Prý je lepší ho nechat uležet do druhého dne. Udělal jsem úplně stejně, jen jsem místo dvou másel do krému přidala jen jedno a dva pudingy. Vrch posypala ořechy, grankem a strouhanou čokoládou :-)

Tématické fráze:
řezy orgasmus, co dobrého upéct, tvarohové nebíčko, co upéct dobrého, orgasmus řezy, dobre rezy, řezy orgazmus, co upéct z jahod, moučník orgasmus, dobré řezy na plech, orgasmus, řez orgasmus, moc dobre rezy, dobré moučníky, buchta orgasmus, moc dobré řezy recept, orgasmus na plechu, řezy nebíčko, ananasové nebíčko, řezy

Suroviny:
mouka polohrubá, cukr krupice, vejce, prášek do pečiva, soda jedlá, kakao, kompot jahodový, pomazánkové máslo, pudink vanilkový, cukr vanilkový, ořechy, čokoláda na vaření

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu