Suroviny
Porce: podle velikosti plechu
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 447 kJ / 3 214 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 56,10 g |
| Tuky | 20,07 g |
| Vláknina | 12,97 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 6,93 g |
| Sůl | 1,38 g |
| Sacharidy | 695,79 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Moc dobré řezy - orgasmus
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7nJ8
Moje poznámka
Moc dobré řezy - orgasmus
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7nJ8
Nejnovější recepty
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 14 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 15 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 17 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 18 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 19 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosky
veveruska73 před 7 hodinami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 8 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 10 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 10 hodinami
Vosí hnízda
RNiklova před 11 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 11 hodinami
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 11 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 11 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 12 hodinami
Nejlepší marokánky
H33inrich před 12 hodinami
Tématické fráze:
řezy orgasmus,
co dobrého upéct,
tvarohové nebíčko,
co upéct dobrého,
orgasmus řezy,
dobre rezy,
řezy orgazmus,
co upéct z jahod,
moučník orgasmus,
dobré řezy na plech,
orgasmus,
řez orgasmus,
moc dobre rezy,
dobré moučníky,
buchta orgasmus,
moc dobré řezy recept,
orgasmus na plechu,
řezy nebíčko,
ananasové nebíčko,
řezy
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr krupice,
vejce,
prášek do pečiva,
soda jedlá,
kakao,
kompot jahodový,
pomazánkové máslo,
pudink vanilkový,
cukr vanilkový,
ořechy,
čokoláda na vaření
Komentáře (15)