Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové kostičky pečené s medovo-pivní směsí

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

3. 11. 2010 16:21

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 997 kJ / 1 433 kcal
Bílkoviny214,93 g
Tuky32,53 g
Vláknina13,43 g
Cholesterol 400 mg
Sodík 2,04 g
Sůl4,75 g
Sacharidy62,55 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Alca B.

9. 2. 2013 15:08

Chválím! Právě jsme dojedli a je to výborné! Pivo jsem použila černé a dala jsem více contry koření (3 lžičky). Jelikož máme rádi více sosíku, tak jsem vodu přidala hned do té směsi med, pivo atd. Na konci jsem malinko zahustila. Jako přílohu jsme měli hranolky. :-K :yes:

majerma majerma

17. 6. 2012 15:36

Nooo,dnes jsem to skusila....přesně dle návodu a musím říct,že mně to moc nezaujalo (rodinu také né).Na tomhle receptu se moc skazit nedá a fakt to dobrý nebylo.Nejlepší byla rýže.Možná máme jiné chutě.Nechci nikoho urazit,ale tohle už nikdy více.....:no::-//

nikiii

14. 1. 2012 20:20

Tak jsem odzkoušela a výýýýýborné, doporučuji všude kama chodím :-)):-)):-)):-)):-)):-)):yes::yes::yes::yes:

nikiii

14. 12. 2011 22:35

ivulinka: díky moc, hned v sobotu se na to vrhnu (aby z toho něco měl i manžel), už teď se mi sbíhají sliny. :yes:

ivulinka ivulinka

14. 12. 2011 21:28

nikiii: já použila světlé, ale ani tmavým nic nepokazíš, díky za zájem:-K

nikiii

14. 12. 2011 21:17

Recept vypadá báječně, co nejdřív vyzkouším. Jen bych se chtěla zeptat, jestli je lepší použít pivo světlé nebo černé?

JanaDorazinova JanaDorazinova

11. 11. 2011 19:26

A tak díky tvému novému receptu vidím i jeden, na který jsem zapoměla. Ivo, já miluji tvoje hotovky;-):yes:

ivulinka ivulinka

6. 11. 2010 15:47

Aničko, děkuji:-K:-K:-K.
Jsem ráda, že chutnalo, nám ostatně taky:-), díky za fotky, jsou super:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

6. 11. 2010 15:44

Ivulinko:-p:yes::yes:
Dnes jsem dělala k obědu,přesně podle Tebe i s tím světlým pivem;-)Šťávy bylo dost,máme rádi přírodní,tak jsem ani nezahušťovala.Moc nám chutnalo:-pdíky za krásný,chutný receptík:-K
Bodík jsem dala už minule,tak dnes jen pochvalu:-))a fotky:-)

mysulka mysulka

4. 11. 2010 20:03

:yes::yes::-p krása:yes::-K

jahoda jahoda

3. 11. 2010 22:00

Zvláštní směsice chutí, já si dokonce myslím, že to pivo s medem se ve spojení česneku+maggi vytratí. Kombinaci černé pivo+med znám, ale toto bude o něčem jiném...
No nejspíš to budu muset vyzkoušet:-p:-) a uvidíme;-), už proto, že ty fotky vypadají jedle:-p:-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

3. 11. 2010 20:43

Ivanko,krásné fotky:-Ka príma receptík:-pukládám,také mi plecko odpočívá na mrazáku:-))a brzo udělám.Jen pivko dám černé,zdá se mi,že i hezky barví;-)+10bodík máš jistý:yes::yes:

Pajaja

3. 11. 2010 20:09

Joj, to je krásná kombinace med - pivo! Tak tohle na tom svém masožravci vyzkouším! Díky Ivulinko :-K +8

Bibinka Bibinka

3. 11. 2010 19:30

Ivulinko, tohle bude jasná dobrota, krásná fotka a máš 7.bod:yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

3. 11. 2010 19:00

Ivuli super receptík:yes:+1

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Josef Maršálek

nově v eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pečene veprove kostky vepřová pečeně veprové maso na kostičky recept pečená vepřová plec na pivu vepřové kostky na pivu pečený vepřový bok vepřova pečené recept pečené vepřové plecko recepty vepřová pečeně recepty vepřový bok na medu veprove kosticky vepřová plec na medu vepřová plec pečená vcelku veprové maso na kostičky vepřové kostky na pivě vepřové plecko pečené vepřový bok bez kosti recept vepřové kostky na medu vepřové kostky pečené pečené maso na medu

Suroviny: maso vepřové, cibule, česnek, sůl, pepř, bobkový list, pivo světlé, med, maggi, kečup sladký, koření country, jíška tmavá hotová

TopRecepty.cz

Vepřové kostičky pečené s medovo-pivní směsí

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VQ6z