Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 499 kJ / 1 314 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,00 g |
Tuky | 28,30 g |
Vláknina | 11,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,21 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 220,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Z uvedených surovin vypracujeme těsto. Necháme ho asi 30 minut odpočinout.
Krok 2: Poté ho rozválíme na plech a necháme ještě chvilinku kynout (asi 10 minut).
Krok 3: Potřeme kečupem, posypeme pizza kořením a podle chuti obložíme tím, co máme nejraději.
Krok 4: Posypeme sýrem a pečeme asi při 200°C.
Dobrou chuť!
Dobrou chuť!
Zveřejněno 11. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pizza mňam
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LAPA
Moje poznámka
Pizza mňam
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LAPA
Nejnovější recepty
Makovec s hruškami
Přidáno před 3 hodinami
Kachna s medem a jablky
Přidáno před 5 hodinami
Pomazánka z brynzy
Přidáno před 14 hodinami
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno před 18 hodinami
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno 17. 10. 2025 18:14:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
Terina309 před 22 minutami
Terezčiny ořechové muffinky
Drauska před 25 minutami
Rychlý jablečný štrúdl - listové těsto
Vendy007 před 53 minutami
Milčiny macešky
Lenka95 před 1 hodinou
Šťavnaté zapečené kotlety
Sahula před 1 hodinou
Polévka z červené čočky s česnekem
MilVil před 1 hodinou
Café latte
nadihacek před 1 hodinou
Dýňová polévka s fazolemi
jana1974 před 2 hodinami
Vepřové maso po srbsku
Stefi.f před 2 hodinami
Tématické fráze:
domácí pica,
pica recept,
recept pica,
recept na picu,
pizza mnam,
na kolik stupnu se peče pizza,
pica na plech,
recepty pica,
na kolik stupnů péct pizzu,
jak se dělá pica,
na kolik péct pizzu,
pica recepty,
na kolik se pece pizza,
pečeme picu,
recepty na picu,
vareni pica,
jak se peče pica,
pizza v troubě,
italská pica,
na kolik stupnů pečeme pizzu
Suroviny:
mouka hladká,
droždí,
olej,
voda,
sůl,
kečup sladký,
koření pizza,
salám,
sýr strouhaný
Komentáře (13)
jste skvělá kuchařka.
K receptu bych jen doplnila, že je dobré těsto vyválet hodně tenké a péct aspoň na 200°C. Pak je pizza křupavá. Ale i v Itálii jsem se setkala s pizzou tzv. buchtoidní (těsto je pórovité a vyšší než vrstva náplně).
(dnes som mala voľný len menší plech,takže je trochu moc vysoká