Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Filé se sardelovou čepicí

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

23. 6. 2009 20:29

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie2 327 kJ / 556 kcal
Bílkoviny39,08 g
Tuky34,82 g
Vláknina2,42 g
Cholesterol 123 mg
Sodík 2,99 g
Sůl7,43 g
Sacharidy20,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Eliza

29. 6. 2009 19:03

Tak to mám, Bibi, radost - nakonec jako vždy, když někdo uvaří podle mého receptu a ještě mě odmění fotkou :-). Těší mě, že chutnalo a že jsi zvolila tento recept...:-8

Eliza

29. 6. 2009 19:03

Tak to mám, Bibi, radost - nakonec jako vždy, když někdo uvaří podle mého receptu a ještě mě odmění fotkou :-). Těší mě, že chutnalo a že jsi zvolila tento recept...:-8

Bibinka

29. 6. 2009 17:41

Eli,dnes jsem realizovala, udělala jsem to pro nás dva a příště to budu dělat raději pro čtyři, chtěli jsme si totiž přidat a nebylo co, bylo to všechno v nás:-DPoužila jsem Aljašskou tresku a čerstvý sýr Lučinu. Bbylo to velmi dobré,až lahodné:-pbodíka jsem dala už minule a tak ti přidávám jen fotičku;-)

Iljusa

24. 6. 2009 19:33

kráááásnééé :yes:

pipre

24. 6. 2009 11:12

Jej, to musí být moc dobré!!:-p Sardelku mám také ráda a v této kombinaci musí chutnat jídlo skvěle.Ukládám a určitě recept vyzkouším :-)Bodík!:yes:

spagetka

24. 6. 2009 11:04

Tak ještě vezmu na milost sardelku - tu já samotnou nemusím, ale tady s tím sýrem a koprem :-p;-):-p:yes:

Patricie

24. 6. 2009 10:43

Eli, bodík už je na místě. Moc hezký recept, brzy vyzkouším. Krásná fotky jako obvykle. :-)):-)):yes:

Eliza

23. 6. 2009 22:31

Bibi, použila jsem normálně "čerstvý sýr", on se i tak jmenuje. Ale myslím, že jde použít žervé, lučina apod. Prostě čerstvý - nezrající sýr.
Za bodíky i komentáře moc děkuji...:-) Chutnalo nám všem a při dopečení a servírování tu byl opravář na myčku a asi si při cvakání fotoaparátu myslel něco o bláznech...:-D No, fotit se musí a každému to vysvětlovat nemusím, ne? :-))

Jenda1

23. 6. 2009 21:51

Eli, kopr i sardelku zbožňuji, ale nikdy mě nenapadlo je spojit:-O. Ukládám a těším se na finální chuť, až recept vyzkouším:-p:-p. Standardně skvělé fotky:yes::yes:.
Posílám bodíka.:-!:-)):yes::yes::yes:

Bibinka

23. 6. 2009 21:45

Jo Eli, ten sýr asi měkký viď?:-?

Bibinka

23. 6. 2009 21:44

Móóóc pěkný recept a veliká ňamka. Smetánka, kopr ap.samé dobrůtky, ukládám, upeču, dávám bodíka:yes:

JanaDorazinova

23. 6. 2009 20:58

Elizo, to musí být neskutečná dobrůtka:-p Úplně se mi sbíhají sliny, mám pocit, určitě ho znáš, jako když někdo před tebou jí citrón:-)). Tohle určitě vyzkouším. Máš veliké plus:yes:+

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: filé recepty treska se sardelovou pastou ryba se sardelovou pastou recepty na file file recept sardelové filety recepty sardelove filety recept file na kopru nimská paštika recept file na sardelove paste ryba se sardelovou pastou recept rybí filé se sardelovou pastou jak dělat sardelovou pastu filé +kopr sardelku rybí filé s koprem cukina salsa filé s koprem sardelové filety recepty ze žervé

Suroviny: filet rybí, sýr, pasta sardelová, cibule, kopr čerstvý, smetana, sůl, máslo, brambory rané, cibule, olej olivový

TopRecepty.cz

Filé se sardelovou čepicí

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8qyr