Bůček ve fazolích

cathleen Kuchařka: cathleen

Vepřové maso 8 názorů

Suroviny

600 g libového bůčku bez kostí
400 g plechovka fazolí v tomatu
velká cibule
2 stroužky česneku
sůl
pepř
150 ml vývaru
možno 100 ml bílého vína
Recept si zatím oblíbilo 15 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Bůček dobře osolíme a opepříme a s naříznutou kůží a maličko podlitý vodou dáme na necelou hodinu péct.

  2. Pak z pekáčku odebereme většinu tuku, přidáme fazolky i s nálevem, na širší proužky nakrájenou cibuli, částečně oloupaný česnek, podlijeme vývarem (kdo má rád, může i vínem) a dopečeme (30-40 minut). Podáváme s chlebem.

Poznámka

Maso je jak máslíčko, velice příjemně voňavé a jídlo je hodně syté.

Měli jsme místo chleba přílohové dalamánky, recept snad brzo také přidám :))

Recept jsem kdysi našla ve Vlastě, je malinko upravený.

Recept na dalamánky z fota http://www.toprecepty.cz/recept/35020-jednoduche-n...

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 355 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Bůček ve fazolích

Tématické fráze: bůček s fazolemi bucek s fazoli buček a fazole buček na fazolych jak upeci bůček recept jak dobře upéci buček pečený bůček s fazole upeci bucek fazole na bucku fazole s bůčkem bůček s fazole peceny bucek s fazolemi vepřový bůček na fazolích buček s fazolemi bůček s fazolema fazole bůček bucek bůček s s fazolemi bůček recepty jak upeci buček

Zapomněl/a jsem heslo