Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bounty řezy

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

bonifac bonifac

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie21 357 kJ /
5 104 kcal
Bílkoviny66,12 g
Tuky347,06 g
Vláknina34,07 g
Cholesterol 1,68 g
Sodík 556 mg
Sůl1,57 g
Sacharidy412,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Zo surovín si upečieme 2 pláty piškótového cesta. Piškótu pečieme pri 160 stupňoch 15-20 minút. Krok 2: Zmäkknuté maslo vymiešame s práškovým cukrom. Krok 3: Uvaríme si čokoládový puding a vychladíme ho.Zmiešame ho s vymiešaným maslom s cukrom a odložíme do chladničky. Krok 4: Prevaríme si mlieko s cukrom a pridáme kokos.Krátko povaríme a necháme vychladiť. Krok 5: Kokosovú plnku natrieme na plát cesta. Krok 6: Na kokosovoú plnku natrieme čokoládovú a prikryjeme druhým plátom cesta. Krok 7: Na záver polejeme čokoládou a ozdobíme podľa chuti fantázie.

Zveřejněno 20. 4. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bounty řezy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wjnM

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bounty řezy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wjnM

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (14)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Tak to také vyzkouším:-D

Budu zkoušet na neděli. Jdeme ke tchýni, tak si alespoň šplhnu.
;-)

Jak píše Petra je to pracnějsí a moc dobré,znám tento recept a už jsem to pekla dříve.Našla jsem ho právě na mimibazaru jak píše Veronika má tam recepty.:-))

ahoj, tak jsem to zkusila upéct a přidávám foto. Je to moc dobré, ale pěkně pracné, ale také drahé. Ale za pokus to stálo. Dělala jsme ho na vyšší plech a těsta je opravdu málo, chce to víc a i tu kokosovou hmotu chce z dvojnásobit. Čokoláda se mi při krájení láme, ale je to vynikající.

Ahojky.tak jsem to vyzkoušela:-8 pracné, ale mohu doporučit je to skvělé:-p je to velmi vláčný močník:yes: Opravdu ta práce za to stála:-p kdybych mohla tak ti přičtu ještě:yes: 4 body:yes:

hm, to vypadá krásně, že bych zkusila?:yes:

Vynikající řezy:-p
Moc nám chutnaly:-!

Něco podobného peču i já...je to fakt báječná chuť! Upeču tyto řezy na nedělní oslavu pětiletého výročí od svatby! Pěkný den přeji!:yes::-8

To vapadá moc pěkně. Dám si je do oblíbených.:-8

som rovnakého názoru :-)) keď už to raz odfotím tak to treba využiť podeliť sa s inými o inšpirácie :-))

Teda Veroniko, ty dnes jedeš! :-)) Jsi ale rozhodně šikula. Já taky dnes využívala fotek, co mám uložené a přidávala jsem fotky na "chytrou ženu", ale stejně nevím, co to obnáší.:-)):-D. Akorát je tam spousta krásných receptů bez fotek a tak jsem si říkala, že to je škoda.;-)

Tématické fráze:
baunty řezy, kokosové řezy bounty, řezy na svatbu, kokosový řez bounty, řezy baunty, bouty řezy, bonty řezy, chytrá žena recepty, řezy na svatbu s receptem, bavnty řezy, bounty buchta, řezy na svatbu recepty, buchta bounty, bounty dort, recepty chytrá žena, boutny řezy, boumty rezy, řezy na svatbu recepty a foto, kokosové bounty řezy, řezy

Suroviny:
vejce, mouka polohrubá, cukr moučkový, kakao, olej, voda, kypřící prášek, máslo, cukr moučkový, pudink čokoládový, kokos, cukr moučkový, mléko

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu