Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ukrajinská štika

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

hanahcotton hanahcotton

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 283 kJ /
3 414 kcal
Bílkoviny41,90 g
Tuky327,97 g
Vláknina12,90 g
Cholesterol 1,26 g
Sodík 2,72 g
Sůl6,63 g
Sacharidy69,55 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Brambory uvaříme ve slupce - nerozvařit! Krok 2: Na pekáč nakrájíme na kolečka cibuli, vysypeme žampióny, rozložíme na tvrdo uvařená vejce nakrájená na osminky a poklademe plátky másla. Nakonec přidáme uvařené brambory nakrájené na větší kousky. Vše osolíme a opepříme. Krok 3: Štiku naporcujeme, osušíme, osolíme a obalíme v hladké mouce. Prudce opečeme na pánvi na oleji po obou stranách. Krok 4: Takto opečenou štiku položíme na pekáč, na kterém už máme ostatní připravené suroviny. Štiku poklademe anglickou slaninou, posypeme petrželovou natí a pečeme v troubě na grilu, až je slanina i brambory pěkně do křupava opečené.

Zveřejněno 4. 1. 2012

Poznámka autorky hanahcotton

Základ receptu jsem našla na internetu a upravila jsem si ho.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ukrajinská štika

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/L54r

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ukrajinská štika

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/L54r

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (18)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

hanahcotton: já vím...dlouhým zmrazením se rybička znehodnucuje;-):-) budu se snažit přijet co nejdřív;-) nebude tam Éliška:-?:-8;-)

rebeka:neboj, mám ji zašitou v mrazáku, tak doufám, že si ji brzy vyzvedneš ;-):yes:

hanahcotton: eeééén..už startuju Nimbus 2012:-8:-D:-D:-D:-D

rebeka:no jasně, že celou štiku....přece bych tě nelákala jen na jednu porcičku :-D:-D:-D:-D:-D

hanahcotton::-O:-O jooo:-?:-O jako porci nebo celou štiku:-D:-D:-?

rebeka:přijeď si...mám pro Tebe ještě jednu schovanou ;-)

:-//:-( všechno by doma bylo..chybí maličkost..ta štika;-(:-D:-D
ale bude to dobrota:-p;-):yes::yes::-K

Ryby já můžu jakkoliv :-p:yes:

:-p:-*:yes:...+1

Tak to nemá chybu. :-p:yes:

Rybičku by si taky dala a štiku jsem ještě nejedla:yes:Taky by asi vynechala ty vajíčka,ale jinak dobré:yes::-p+6

Hezký receptík:-p+5:yes:Jen já bych vynechala vajíčka:-)

Hani, recept se mi věru líbí a štiku tu mám v mrazáku velikou, tak jí budu muset připravovat po kusech, jinak jí nesníme, tak jeden díl bude podle tebe;-) Dávám ti už teď 3.bod, na co čekat:yes:

Tématické fráze:
štika recept, štika recepty, recept na štiku, recepty na štiku, recept štika, recept na štiku top recepty, štika, recepty štika, štika v troubě, recept na štiku v troubě, recepty ze štiky, recept na štiku v troubě., stika na grilu, recept štika na grilu, top recepty štika, jak na štiku, jak upect stiku, stika-recept, ukrajinská slanina, stikarecept

Suroviny:
štika, brambory, žampiony sterilované, cibule, vejce, mouka hladká, máslo, olej, sůl, pepř, slanina anglická, nať petrželová

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu