Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ukrajinská pomazánka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

17. 10. 2017 23:07

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 869 kJ / 686 kcal
Bílkoviny108,40 g
Tuky16,70 g
Vláknina8,85 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 467 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy21,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Můžete použít jakékoli vařené maso, zeleninu z boršče nahraďte třeba nakládanou zeleninu jako je Moravanka apod. V původním receptu se přidávala jakási kvašená rajčata, nejvíce mi připomínají jejich chuť sušená rajčata v oleji, ochucená octem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zizala zizala (moderátorka)

19. 10. 2017 19:29

Karolina09: Aha, u nás je maso v polévce v oblibě. Koukám, že každý máme své strávníky zmlsané jinak :-)

Karolina09 Karolina09

19. 10. 2017 19:16

zizala: Většina mých strávníků maso v polévce nechce (a to jsem něco jako závodka), do určité doby maso dostávala zvířena. Zapátrala jsem v paměti a takovou pomazánku dělala moje ukrajinská babička.

zizala zizala (moderátorka)

18. 10. 2017 17:44

Boršč jsem vařila už mockrát, ale vždycky to všechno upotřebím do polévky. Pokud má být boršč hustý a bohatý, snad ani nemůže nic zbývat, ne?

Sudet Sudet

18. 10. 2017 06:08

:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: ukrajinské recepty fazole s masem ukrajinské jídlo ukrajinske maso recepty ukrajinské recepty z masa ukrajinské jídlo z okurek ukrajinské fazolové jídlo ukrajinské sadlo ukrajinska krabi pomazánka ukrajinska pochoutka z kyselych okurek recept ukrajinske okurky recepty ukrajinske rajče recept na tvaruzkovou pomazanku s polevce ukrajinské jídlo cizrna fazole boršč jehněčí maso pomazanka na bramboraky ukrajinská kuchařka

Suroviny: maso vařené, zelenina, rajče, okurky sterilované, ocet, vývar, sůl, pepř mletý, chléb, řeřicha, pažitka,

TopRecepty.cz

Ukrajinská pomazánka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jwp5