Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tiramisu s bebe

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

janne.e

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 6

6

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 357 kJ /
1 758 kcal
Bílkoviny49,72 g
Tuky41,59 g
Vláknina16,80 g
Cholesterol 60 mg
Sodík 459 mg
Sůl1,13 g
Sacharidy289,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Uvaříme si puding z 1 l mléka a 2 pudinků. Přichystáme si formu do které budeme tiramisu dělat (viz. obrázek). Na dno vyskládáme BeBe sušenky. Pudink necháme chvilku vychladnout (cca 10 minut) a poté nalijeme na BeBe sušenky, jen tenkou vrstvu, aby nám vystačil na další dvě vrstvy. Krok 2: Na pudink naskládáme banány na ně opět BeBe sušenky, zalijeme další vrstvou pudinku a opět banány. Budeme takhle postupovat ještě jednou. Krok 3: Takže budeme mít čtyři vrstvy BeBe sušenek a tři vrstvy banánů a pudinku. Nahoře nám zůstanou BeBe sušenky. Krok 4: Vyšleháme si smetanu se smetafixem a potom přidáme zakysanou smetanu opatrně je smícháme a pak tím potřeme BeBe sušenky. Krok 5: Nahoru nasypeme kakao a trochu cukru a dáme vychladnout do ledničky na 2-3 hodiny.

Zveřejněno 6. 4. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tiramisu s bebe

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vD3L

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tiramisu s bebe

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vD3L

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (9)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Může to být dobré, ale důvod pojmenování "tiramisu" skutečně nechápu.

Mi je úplně jedno, jestli to je, nebo není tiramisu. Vypadá to skvěle, u nás by dlouho nevydrželo:-p

Takže vlastně díky za připomenutí, určitě ho brzo zase udělám....;-)

Tento recept znám už roky (kdysi byl vydaný v časopise Top Magazín Víkend, pod názvem Tiramisu po česku- autorkou byla paní Jitka Krupičková a bebe se právě ještě namáč. nebo pokap. silnou kávou a likérem(rumem))Jinak je to vážně výborný dezertík,dřív se u nás dělal hodně často. :yes:

Může to být dobrota jak hrom, ale tiramisu to není ani náhodou...kromě kakaa a cukru se nic neshoduje:-/

S Tiramisu to má společnou akorát smetanu ke šlehání,cukr a kakao. Recept na pravé italské Tiramisu tady na receptech není a spousta jich v názvu slovo "Tiramisu" má. Takže ho může mít klidně i tenhle...;-)

Tiramko to sice není, ale výborné to bude stoprocentně.
Mně to přijde stejné (tedy surovinami) jako Bebe střecha;-).

s tiramisu to má pramálo společného, ale určitě ro bude vynikající :yes::-p

Nic ve zlém, ale moc mi to jako tiramisu nepřijde:-/ přijde mi, že to s ním nemá vůbec nic společného. kdyby tam aspoň byl nakapaný likér s kávou, nebo tak něco. spíš mi to přijde jako vrstvený bebe dezert, nebo já nevim...
tím nechci pohanět recept, jako dezert to může být fajn;-)

Tématické fráze:
tiramisu z bebe, tiramisu z bebe susenek, bebe tiramisu, střecha z bebe sušenek, tiramisu s bebe, tiramisu bez mléka, tiramisu recept, nepečený dezert z bebe sušenek, výborné tiramisu z bebe sušenek, tiramisu bebe sušenek a pudinku, bebe, tiramisu bebe, smetana fix, střecha tiramisu, tiramisu z bebe sušenek a zakysané smetany, recept na tiramisu, tiramisu z bebe sušenek a pudinku, nepečené tiramisu z bebe sušenek, domácí tiramisu z bebe, tiramisu z bebe susenek a pomazánkového másla

Suroviny:
sušenky bebe, mléko, pudink vanilkový, smetana zakysaná, smetana ke šlehání, banán, ztužovač smetany, kakao, cukr

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu