Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

České tiramisu I.

Hodnocení receptu je 4,7 (15×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

01sandy01

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 088 kJ /
1 933 kcal
Bílkoviny58,00 g
Tuky19,60 g
Vláknina5,76 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 41 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy347,04 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kávu necháme vychladnout,slijeme do misky a přidáme rum. Krok 2: Pomazánkové máslo našleháme se zakysanou smetanou. Krok 3: Na dno jakékoliv formy klademe piškoty namočené v kávě s rumem. Krok 4: Na vrstvu piškotů rozetřeme připravený krém a takto vrstvy střídáme.Poslední vrstvou je krém. Krok 5: Necháme rozležet v ledničce a před podáváním posypeme kakaem.

Zveřejněno 15. 7. 2010

Poznámka autorky 01sandy01

naše celá rodima to miluje :D

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

České tiramisu I.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/V7jO

Moje poznámka

TopRecepty.cz

České tiramisu I.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/V7jO

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (23)

Přidala jsem 2 lžíce šlhačky, protože jinak je to moc hutné. Navíc jsem proložila jahodami. :-*

:yes::yes::yes:

zítra to chci vyskoušet tak uvidíme jak se to povede 12-ti letý holce :-D

Tak dnes jsem vyzkoušela prvně v životě tiramisu a je moooc dobré,jednoduché a rychlé:-K

Omlouvám se, pro toho kdo by to nepochopil - ělala jsem to z jednoho 250 g pom. másla. Šlo to přečíst jako tisíc dvěstě padesát... To by bylo porce :-D:-D

Dělala jsem to včera a můžu říct, že je to báječně famózně nejlepší :-K Dělala jsem to z 1 250 g pomazánkového másla, z 1 smetany ke šlehání, 2 patra piškotů a je to akorát. Lehký dezertík :-)máte VELKOU POCHVALU :yes::yes::yes::yes::yes: :-D :-)) a všem kdo to nezkoušel DOPORUČUJI!!! :-* ;-)

Takže povedlo se..misto kávy a rumu jsem piškoty namáčela v caru společně se skořicovým cukrem.a do pomaz másla a zakys smetany jsme taktéž přidala skořic cukr..voní a chutná.-)) mnamka

No je to ňamka..:-p

Právě ho jdu dělat..jen jsme zapomněla koupit rum..takže to bude bez něj..snad to nebude tak hrozný..:-O

Kakao je lepšie dať pred chladením, vytvorí krustičku a nedusí.

Kristýna 29. 7. 2012 14:28
:-)):-)):-)):-)):-)):-)):-)):-)):-)):-)):-)) víborný

Ramess1111 12. 5. 2012 09:56
Jo to je dobry............................FAKT DOBRY

Ramess1111 12. 5. 2012 09:56
Jo to je dobry............................FAKT DOBRY

Receptů na tiramisu je tady milion, tak jsem si dovolila přidat fotku, protože používám taky pomazánkové máslo a zakysanou smetanu. Přidám ještě nakrájené jahody, určitě doslazuji cukrem a nahoru strouhám hořkou čokoládu. Manžel by mi to bez cukru nejedl, příjde mu to dost nakyslé. Ale jinak super recept a rozhodně méně tučná varianta :yes:

:-/:-O:-);-):-p:-!:-)):-D:-*:-K:-8:yes: Pochopíte příběh ze smajlíků?

Tématické fráze:
tiramisu ze zakysané smetany, české tiramisu, české tiramisu recept, tiramisu recept, recept na tiramisu se zakysanou smetanou, domácí tiramisu ze zakysanou smetanou, tiramisu z pomazankoveho masla a zakysané smetany, recept na tiramisu ze zakysane smetany, rychlé jednoduché tiramisu, tiramisu se zakysanou smetanou, teramisu ze zakysané smetany, teramisu z pomazánkového másla, tiramisu zakysaná smetana, domácí tiramisu se zakysanou smetanou, tiramisu z pomazánkového másla, české tyramisu, ceske teramisu, tiramisu, recept na české tiramisu, tiramisu české

Suroviny:
káva, rum, piškoty, pomazánkové máslo, smetana zakysaná, kakao

Přidat fotografie receptu