Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Fofr buchta

Hodnocení receptu je 4,8 (27×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

eevza

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 531 kJ /
1 561 kcal
Bílkoviny32,64 g
Tuky67,34 g
Vláknina1,98 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 360 mg
Sůl1,11 g
Sacharidy205,08 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Všechny suroviny smícháme a dáme na vymazaný plech. Popřípadě přidávám libovolné ovoce.

Zveřejněno 14. 8. 2009

Poznámka autorky eevza

Další z jednoduchých receptů. Tento mám od své babičky a byl to můj první moučník a když sem ho v létě upekla třeba s rybízem, měl veliký úspěch!!!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Fofr buchta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oQm3

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Fofr buchta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oQm3

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (19)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Já polila ještě čokoládou ????.

Upečeno:yes::yes: Opravdu fofr buchta :-) Bude zítra ke kafíčku :-p

Jsem rada ze fofrak chutna:-D s tim plechem, je pravda, ze je mensi ale presne kolik to bohuzel nevim, ale je moznost si pomery upravit na svuj plech na 1 vejce od kazdeho 2lzice ;-):yes:

Na jak velký plech či pekáček tuto buchtu dáváte? Já ji upekla na klasickém plechu a mám ji hooodně tenkou.

Včera jsem pekla, ráno dojdu do kuchyně..a zbyl jen jeden pás na plechu:-D Úžasná buchta, všem doma moc chutnala:-8 Děkuji za tip:yes::-K

Evži, děkuji pochvalu:-K:-).

ivulinka mimochodem ty fotečky sou vážně skvělí:yes::yes::yes:

ivulinka:za fotečky sem jedině ráda;-) a hlavně mě těší že chutnala:-p:yes:

Noóó... :-O ... :-K skvóst.Ivulinko:yes:

Evži:-), tak jsem dneska narychlo upekla tvůj Fofr koláč, protože se nám ozvala návštěva. Použila jsem třešně a soused, který mi už snědl dva kousky tvrdil, že takové koláče, které nedusí v krku má nejradši. Zaslouženě ti posílám bodíka a když dovolíš tak i fotečky. Děkuji:-K.

salvinka-děkuju zo bodík:-)
tahle buchta je vážně osvědčená.kolikrát se s něčím peču a tejden to mám na stole ale fofr buchta vážně zmizí hned:yes:

no dík za tip:yes::yes::yes:určitě u nás bude někdy nastole dííík:yes::yes::yes:

bibinka"jj je to vážně skvělá a rychlá buchta sem ráda že ste si jí upekli;-)a děkuji za bodík;-)

jana:za fotečky sem jedině ráda na recept s fotkou se někdo spís podíva a dekuji za bodík;-)

Mám dneska samej fofr, tak abych tomu dala tu správnou korunu, tak jsem dopekla fofr buchtu;-)
Evžo, přišla jsi s ní jak na zavolanou, ani jsem nemusela nic hledat. Dávám ti boďana:yes:
Jani R.-cháááááá, nejsi sama, kdo jí má na stole:-D:-D:-D
já jí dělala s rybízem a navrch jsem dala drobenku:-!

Takže, posypala jsem ostružinama, které dnes spracovávám na všechny způsoby:-))a taky drobenkou a ty máš Evžo bodík!! Snad nevadí, že jsem přidala fotky:-p;-) To byl fofr, co?:-)):-D:-)):-D

Tématické fráze:
buchta s rybízem, fofrbuchta, buchty s rybízem, buchta hrk krk, buchta narychlo, buchta s rybízem recept, rzchla buchta, rychlá buchta s ostružinama, rychla fofr buchta, fofr, fofr, buchta na plech s rybízem, rychla buchta s rybizem, fofr moučník, hrk krk buchta, fofer buchta, moucnik s rybizem, fofr buvhta, osvědčená buchta, forf buchta

Suroviny:
vejce, cukr, mouka polohrubá, olej, voda, prášek do pečiva

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu