Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 976 kJ / 472 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,87 g |
Tuky | 10,28 g |
Vláknina | 16,00 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 40 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 84,08 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečená jablka.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jq2o
Moje poznámka
Zapečená jablka.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jq2o
Nejnovější recepty
Gravlax vejce
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 21 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:21
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno 1. 5. 2025 04:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ořechový chlebíček s čokoládou
Yanushka před 6 minutami
Čočka na kyselo
el.mencl před 20 minutami
Bramboračka se smetanou a sušenými houbami na maďarský způsob
Kamkara před 21 minutami
Čokoládovo-banánové muffiny
Vitek2015 před 2 hodinami
Kedlubnový salát s vejci a medvědím česnekem
Krista56 před 2 hodinami
Domácí větrníky
Nanina před 10 hodinami
Litý perník
Lenka Sedlackova před 12 hodinami
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 12 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 13 hodinami
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 13 hodinami
Tématické fráze:
zapečená jablka,
zapečené jablka,
zapečené jablko,
zapecene jablicka,
zapecenajablka,
zapečená jablka s marmeládou,
zapečená jablíčka,
zapečená jablka recept,
recept na zapecena jablka,
zapečené těstoviny s jablky,
zapecena jablks,
zapecenaa jablka,
zapečená jabka,
zapékané jablka,
jablka zapečená,
zapečené jabka,
zepecena jablka,
recept zapečená jablka,
zapečená jablka recepty,
jablka recept
Suroviny:
jablko,
džem rybízová,
cukr vanilkový,
cukr skořice,
rozinky,
mandle,
džus pomerančový,
máslo
Komentáře (3)