Postup přípravy
Zveřejněno 12. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí rychlé máslo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Kok
Moje poznámka
Domácí rychlé máslo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Kok
Nejnovější recepty
Bílkové řezy s kandovaným ovocem
Přidáno před 1 hodinou
Křepelka s karamelizovanou zeleninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 7 hodinami
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno 12. 12. 2025 14:00:02
Likérové kávy
Přidáno 12. 12. 2025 09:00:02
Lískooříškové kuličky
Přidáno 12. 12. 2025 08:00:02
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno 12. 12. 2025 07:01:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Ashelin před 10 minutami
Křenová omáčka
Pavel M před 18 minutami
Kuřecí játra s kukuřicí v rajčatech
Gabi277 před 42 minutami
Kuřecí směs na hořčici s medem
Danoouch před 1 hodinou
Vepřová játra koloniála Jíry
Olympus před 1 hodinou
Vanilkové rohlíčky (bez vajec)
Cerpes před 1 hodinou
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
LenkaF. před 1 hodinou
Dortová lízátka
ToQua před 2 hodinami
Uzená kuřecí stehna na červené cibuli se žampiony
Leni1970 před 2 hodinami
Krkovice na medu a hořčici
michaelatomastikova999 před 2 hodinami
Tématické fráze:
jamie oliver - domácí máslo,
jamie oliver domácí máslo,
domácí máslo,
domácí máslo ze smetany,
jamie oliver máslo,
domácí máslo jamie oliver,
jak stloukat máslo,
robot na maslo,
domaci maslo jamie,
recept domaci maslo,
máslo rychle,
máslo v robotu,
jamie a máslo,
rychlé máslo,
rychlé domácí recepty,
domácí máslo z kyselé smetany,
maslo ze smetany jamie oliver,
máslo z kyselé smetany,
máslo oliver,
jamie oliver maslo domaci
Suroviny:
smetana ke šlehání
Komentáře (13)
Jamie je moc šikovný!!
U mojí babičky se smetana schraňovala celý týden a v sobotu odpoledne se tlouklo máslo. K večeři pak byly brambory na loupačku s čerstvým máslem, se solí a zapíjelo se to vychlazeným podmáslím. Přímo neskutečná dobrota to byla.
Pokud bylo másla více, než rodina spotřebovala, tak se máslo přepustilo a schovalo se na později, kdy kráva tolik nedojila.