Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Třtinový cukr

yanull yanull

Třtinový cukr je výborné a nesířené sladidlo. Rozdíl mezi hnědým cukrem a třtinovým je ten, že hnědý cukr se vyrábí z řepy, a třtinový z cukrové třtiny. Obsahuje zdravou melasu, která je odpadním produktem při zpracování třtiny. Třtinový cukr obsahuje vitaminy řady B, vápník, hořčík a železo. Používá se všude jako zdravější varianta bílého cukru.

Další pojmy z Kulinářského slovníku

Burrito

Burrito je charakteristické pro mexickou kuchyni, i také moderní kuchyni USA. Základem je tortilla,… Číst dál

Burrito

Bylinkové máslo

S máslem se dá různě čarovat, a díky tomu můžeme připravit i tuto jednoduchou delikatesu. Do… Číst dál

Bylinkové máslo

Campari

Campari je typický italský hořko-sladký nápoj, který se řadí mezi bylinkové likéry. Vyrobil jej… Číst dál

Campari

Candát

Candát je sladkovodní, ušlechtilý druh ryby, obývající pomalu tekoucí vody, rybníky nebo zákoutí… Číst dál

Candát

Cappuccino

Cappuccino je původně italský kávový nápoj, který si našel své příznivce i u nás. Obsahuje 1/3… Číst dál

Cappuccino

Caprese

Caprese je jednoduchý italský salát, pocházející z Kampánie. Obsahuje tenké plátky mozzarelly a… Číst dál

Caprese

Pojmy, které by vás mohly zajímat

Naposledy jste si prohlédli