Krájené hranaté koláče z plechu. Nemusí se tvarovat a báječně chutnají k odpolední kávě i jako rychlá svačina dětem ve škole
Jak připravit rajčatový protlak, který vydrží celou zimu: Vyberte správnou odrůdu, dejte pozor na sůl a udržujte čistotu
Jak usušit švestky, aby zůstaly měkké a nezplesnivěly: Snadný postup krok za krokem k lahodnému mlsání
„Teplé září – ovoci se dobře daří.“ Naši předkové dobře věděli, že září je obdobím bohaté sklizně, na co se můžeme těšit?
I z nejlevnějších částí masa se dají vyrobit skvělé pokrmy. Připravte játra à la svíčková nebo luxusní pečeni z kližky
Z Receptáře Přemka Podlahy: V 90. letech frčely bramborový šusprejt se škvarky nebo zelná polévka křampes
Omáčky K, M (květáková, mandlová, mandlový rakouský křen, mistrovská a mozečková) Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 MamlajdaD