Nové komentáře za posledních 7 dnů
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 37 minutami
„Přání a gratulace“ Julia Oskerova, 23. 12. 2025 17:24
„Poděkování “ mika59, 20. 12. 2025 16:49
Poslední příspěvky
„Hezký Boží hod, Mirča má pravdu, dneska by se nemělo nic…“ tara23, před 39 minutami
„Hezký sváteční den dnes asi jako všude se dojídá i u nás…“ Simona Skolakova, před 2 hodinami
„Dnes jsme měli asi jako v mnohých rodinách rybí polévku a…“ Simona Skolakova, před 18 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Komentář je zřejmě reakcí na video, kde ten, kdo ho natáčel, dává do hrnce hlavu sice bez očí, ale i s ploutvičkama .......
Mně ryby připravuje syn, takže já začínám s tím, co zbyde po vyfiletování: očištěná, příp. i rozpůlená hlava (bez ploutví), kostra a různé odřezky a samozřejmě očištěné vnitřnosti. Důležité je z ryby odstranit všechen tuk - jak z masa, tak z vnitřností (je nositelem rybího pachu).
A samozřejmě na vaření nepoužívám ani ploutve (včetně ocasní), ani oči.
U nás se vždy tradovalo, že hořkost způsobují žábry.
Předchozí 1 … 11 12 13