Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nové komentáře za posledních 7 dnů

Alexiss: záleží na tloušťce 🤨

Jednoduchá příprava, svěží chuť :)

Recept: Šunkofleky
Člověk vymyslí furt něco speciálního a přitom taková klasika je vlastně nejlepší :)

Kuličky měkoučké jako pěna, chuťově také vynikající. Doporučuji zkusit.

Jaren: děkuji za přidané informace, které jsou dobré pro ty, kteří mají živého kapra.
Komentář je zřejmě reakcí na video, kde ten, kdo ho natáčel, dává do hrnce hlavu sice bez očí, ale i s ploutvičkama .......
Mně ryby připravuje syn, takže já začínám s tím, co zbyde po vyfiletování: očištěná, příp. i rozpůlená hlava (bez ploutví), kostra a různé odřezky a samozřejmě očištěné vnitřnosti. Důležité je z ryby odstranit všechen tuk - jak z masa, tak z vnitřností (je nositelem rybího pachu).
A samozřejmě na vaření nepoužívám ani ploutve (včetně ocasní), ani oči.
U nás se vždy tradovalo, že hořkost způsobují žábry.

:-K amarcha: prosím, co jsou tofínky - ten výraz jsem nikdy ani neslyšela. Škoda, že se oplatky musí dělat v oplatkovači - na pánvi by to asi nešlo, že?

Tak díky tomu citronu je celá omáčka v záchodové míse…děkuji už nikdy více raději

Rychlé a výborné.

Ten recept jsem si trochu upravila (dala jiné maso), ale super bašta. Ještě víc super, že to nedá moc práce a nemusí se u toho stát.

Jestli se někdo ptá na to jak udělat tu polevu tak se lžící tře třeba 10, 15 minut tak dlouho dokud konzistence není ta správná kterou potřebujete

Ju .. dobré povedlo se .. Akorát jestli můžu doporučit těsto přímo válečkem naválet na plech plech musí být samozřejmě hodně vymazaný a šlo to úplně luxusně

Merylas: Děkuji za vyzkoušení a fotku, krásně se povedly 😍