Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nové komentáře za posledních 7 dnů

Klasika. Jedu obrazky a hned se mi líbí a neprekvapí, ze je to rc od tebe :-) Tak se mám zase na co těšit! Věřím, že se neurazíš, když přidám kuličkovou hořčici? Já ji totiž moc rada :-)

Dnes jsme měli tohle ragú k obědu. Okořenila jsem italskými bylinkami a na závěr jsem přidala lžíci ricotty na zjemnění. Moc dobré papání:-)

Zrovna ho mám v troubě, ale místo jablečné náplně jsem dala tvarohovou, posypala lesním ovocem a drobenkou:-)

Skvělé jídlo, když nechcete trávit mnoho času v kuchyni. Přidávám i vařené vejce, jarní cibulku a sterilovanou kukuřici.

Bez tohoto koláče si sezonu rebarbory už neumím ani představit:-)

Dobrá polévka. Místo klobásky jsem smažila cibuli se špekem. Krupici jsem neměla, přidala jsem vaječný bílek, který mi zbyl z jiného vaření.

Výborné a křupavé placičky.

Jednoduchý, rychlý a chutný recept. 👍

iroot: :-K Nedělám tento salát moc často - spíš na rodinné akce tak dělám marinádu vždy čerstvou. :-K Zkuste a dejte vědět - hezký den:-K

Marie Svarcova: Díky moc za odpověď 🌹, zkusím jenom teplou marinádu. Ta marináda by se asi dala udělat a povařit ve větším množství do zásoby a uchovat ji ve sklínce v ledničce pro příští použití.

iroot: :-K Děkuji za komentář, klidně nalít hned nebo jen teplé:-K Přeji krásný den i všechny příští.

Ahoj, dotaz: ta marináda se nalije na zelí ještě horká, nebo už vychlazená? Díky P