Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ďábelské toasty (Úplně nejchutnější na světě i co se pohledu týče)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

25. 10. 2014 17:25

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie3 052 kJ / 729 kcal
Bílkoviny76,18 g
Tuky36,74 g
Vláknina2,69 g
Cholesterol 258 mg
Sodík 2,24 g
Sůl5,73 g
Sacharidy22,16 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Já osobně upřednostňuji nechat vystydnout a nechat chutě pořádně rozvinout. A až třeba za půl dne trošku opražit nasucho veku (pár minut na 150 °C), namazat směs a posypat petrželovou natí. Pak ale připravte „hasící prostředky“: pivo, víno, atd.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

prosciuto

7. 12. 2016 11:57

ivanhoe111:
Dnes ti už s tým argentínskym mäsom neplatí. Dnes to je Beef of Kobe.
Našťastie u nás je argentínske mäso prakticky denne čerstvé (nie mrazené) a tak mu stále dávame prednosť. Nie je to kvôli cene (cca 60 € a cca 90 € za 1 kg, cena sa pohybuje).

AniCiz

26. 10. 2014 18:33

recept se mi líbí a je mi jasné,že autor měl na mysli ten pravý Gothaj..:-K:yes:

jarda Kadic

26. 10. 2014 15:54

Drobek: Víš,jak mí to bylo vysvětleno? GOTHAJ je chráněná značka,tam.nesmí být nic,co tam nepatří, ale “GOTHAJSKÝ SALÁM“už žádná chráněná značka není,to jsou xindlové, co? Prostě slovíčkaření:-O Nehledě na to,že staré,poctivé normy po revoluci padly,a nové,co platí, tuším od roku 2003 jsou benevolentní.

Drobek

26. 10. 2014 15:05

jarda Kadic: Já tomuhle poněkud nerozumím. Vždyť jméno Gothaj je chráněná značka tak jako špekáček a je dáno kolik je minimální obsah masa a kuřecí na seznamu není. Tak jak je možné, že tam je? :-O

jarda Kadic

26. 10. 2014 14:01

Mě neustále překvapuje,jak lidé odsuzují Gothaj.Lidičky, musíte se ptát na složení, budete se možná divit,ale není Gothaj, jako Gothaj.sunny.sofi uvádí cenu 60 Kč/kg.Přečetla si složení toho “jejího Gothaje“?Ten za 60Kč/kg obsahuje spoustu drůbežího masa, které v Gothaji nemá co dělat.Ať si koupi Gothaj za minimálně 95 Kč/kg a možná ani nebude věřit,že je to taky Gothaj:yes:

Ivana79

26. 10. 2014 13:35

Ja si myslím,že cenový rozdiel surovín nie je podstatný,možno je práve táto kombinácia dobrá a že autor v zátvorke napísal že sú najchutnejšie na svete,mi vôbec nevadí ;-) Aj keď je pravda,že čo chutí jednému,nemusí chutiť druhému...myslím že keď je niekto z jedla tak unesený,že ho označí za najchutnejší,určite na tom niečo bude a ja sa väčšinou nechám zlákať na vyskúšanie :-8:-)

ivanhoe111

26. 10. 2014 11:36

Zcela chápu Vás komentující-můžete mudrovat(o kombinaci ingrediencí),můžete laborovat,můžete nesouhlasit-ale to je asi tak vše co můžete dělat!-Pokud to neochutnáte a neuvidíte.Co se týká fotografie-je mi 58 let a moc si s Bluetooth netykám-než seženu známého,který to u mne nafotí a přidá k receptu-tak to foto dříve přidá jeden z Vás,který to ochutná!
Nehodlám zde psát svůj životopis-ale co jsem na světě-tak bych dal za výborné jídlo takřka vše (tedy nešetřím!)Tento recept jsem získal před 40 lety od jednoho kuchaře z Prahy-a nehodlám na něm nic měnit.
Motto:(Tak jako je dané,že nejlepší steak je z argentinského býka-tak je dané,že nejlepší utopenec je z POCTIVÉHO špekáčku!No a cena obou?-diametrálně odlišná....).:-p

Tom Beyk

25. 10. 2014 20:06

tejaja: plně s tebou souhlasím...říká se, že samochvála smrdí.
V raceptu nevidím nic světoborného i když věřím, že to může být dobré. Ten Gothaj bych tam taky nedal a česneku bych dal já asi víc.
A vůbec - když by bylo maso kvalitní, tak bych to ani nedusil, přidal jedno vejce a použil bych to na ty topinky jako tatarák (ovšem i bez ty Moravanky):-D
Tak jsem se dostal úplně někam jinam:-D:-D:-D

Navir

25. 10. 2014 19:05

sunny.sofi: :-D:-D:-D:yes::yes::yes:

sunny.sofi

25. 10. 2014 19:00

Můj pohled nemá na co hledět;-):no:
A kombinace hovězího (200 kč za kilo) a gothaje (60 kč za kilo) mě osobně fakt nezaujme;-(

tejaja

25. 10. 2014 18:07

Ja už som na tie "výtečné, nejlepší, úplně nejlepší, nejchutnější, suprové...atď. pomaly alergická. To, čo je výborné pre mňa, nemusí byť pre druhého a opačne. A tvrdiť, že je moje jedlo najchutnejšie na svete, je odvážne. Nechala by som to na tých, ktorí si jedlo uvaria, či to posúdia ako chutné a ako chutné. :-)
Mimochodom, vy toto jedlo doma takto voláte ? :-O

Inka1

25. 10. 2014 18:01

;-) No když se " pohledu týče" tak by to chtělo foto :-!

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: utopenci v dabelské omáčce recept ty nejlepší a nejchutnější moučníky nejlepsi toasty nejchutnější jídla dábelské tousty nejlepší ďábelské tousty směs na topinky s masem a moravankou ďábelské tousty recept tousty z hověziho masa nejlepší utopenci na světě gothaj složení směs na dábelské tousty bez masa ďábelské tousty bez masa ´dábelské tousty z hovězího masa nejchutnější jídlo ďábelské tousty ze salámu dábelské tousty složení masová směs na topinky s moravankou dabelsky toast nejchutnější utopenci

Suroviny: maso hovězí, salám gothaj, moravanka, olej, cibule, česnek, kečup sladký, hořčice, feferonka, omáčka worcesterová, tabasco, sůl, pepř, paprika sušená sladká, chléb toustový máslový

TopRecepty.cz

Ďábelské toasty (Úplně nejchutnější na světě i co se pohledu týče)

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/77Er