Ďábelské toasty (Úplně nejchutnější na světě i co se pohledu týče)
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 052 kJ / 729 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,18 g |
Tuky | 36,74 g |
Vláknina | 5,84 g |
Cholesterol | 258 mg |
Sodík | 2,24 g |
Sůl | 5,73 g |
Sacharidy | 22,16 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Já osobně upřednostňuji nechat vystydnout a nechat chutě pořádně rozvinout. A až třeba za půl dne trošku opražit nasucho veku (pár minut na 150 °C), namazat směs a posypat petrželovou natí. Pak ale připravte „hasící prostředky“: pivo, víno, atd.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 12. 2016 11:57
Dnes ti už s tým argentínskym mäsom neplatí. Dnes to je Beef of Kobe.
Našťastie u nás je argentínske mäso prakticky denne čerstvé (nie mrazené) a tak mu stále dávame prednosť. Nie je to kvôli cene (cca 60 € a cca 90 € za 1 kg, cena sa pohybuje).
26. 10. 2014 18:33


26. 10. 2014 15:54

26. 10. 2014 15:05

26. 10. 2014 14:01

26. 10. 2014 13:35



26. 10. 2014 11:36
Nehodlám zde psát svůj životopis-ale co jsem na světě-tak bych dal za výborné jídlo takřka vše (tedy nešetřím!)Tento recept jsem získal před 40 lety od jednoho kuchaře z Prahy-a nehodlám na něm nic měnit.
Motto:(Tak jako je dané,že nejlepší steak je z argentinského býka-tak je dané,že nejlepší utopenec je z POCTIVÉHO špekáčku!No a cena obou?-diametrálně odlišná....).

25. 10. 2014 20:06
V raceptu nevidím nic světoborného i když věřím, že to může být dobré. Ten Gothaj bych tam taky nedal a česneku bych dal já asi víc.
A vůbec - když by bylo maso kvalitní, tak bych to ani nedusil, přidal jedno vejce a použil bych to na ty topinky jako tatarák (ovšem i bez ty Moravanky)

Tak jsem se dostal úplně někam jinam



25. 10. 2014 19:05






25. 10. 2014 19:00


A kombinace hovězího (200 kč za kilo) a gothaje (60 kč za kilo) mě osobně fakt nezaujme

25. 10. 2014 18:07

Mimochodom, vy toto jedlo doma takto voláte ?

25. 10. 2014 18:01


Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Vepřová pečeně s pikantní omáčkou
Přidáno před 17 hodinami

Chřestová polévka s vejci, kapií a červeným pepřem.
Přidáno před 17 hodinami

Rychlý hrnečkový koláč s ovocem z mrazáku
Přidáno před 20 hodinami

Pappardelle s krůtím masem a zeleninou
Přidáno 27. 5. 2023 08:58

Vepřová játra na minutku z horkovzdušné fritézy
Přidáno 26. 5. 2023 18:39

Chuťovky s pomazánkou z tvarohu, uzeného sýra a krenexu
Přidáno 26. 5. 2023 18:35
Právě bylo uvařeno:

Vdolky naší holky
uvařil/a viethoa
před 2 hodinami

Polévkové koření z libečku
uvařil/a Lucie1001
před 7 hodinami

Perník Margot
uvařil/a Lucie1001
před 7 hodinami

Těstovinový salát s kuřecím masem
uvařil/a _martakrizk8_
před 8 hodinami

Odlehčené Míša řezy
uvařil/a Adlla
před 9 hodinami

Africké kuře
uvařil/a MirkaP
před 10 hodinami

Mraky podle mojí maminky
uvařil/a Akemi
před 10 hodinami

Salámový aspik
uvařil/a Alena Cerna
před 11 hodinami

Šátečky bez vajec s majolkou
uvařil/a Rambo39
před 12 hodinami

Svíčková na smetaně
uvařil/a Akninah
před 13 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: utopenci v dabelské omáčce recept ty nejlepší a nejchutnější moučníky nejlepsi toasty nejchutnější jídla dábelské tousty nejlepší ďábelské tousty směs na topinky s masem a moravankou ďábelské tousty recept tousty z hověziho masa nejlepší utopenci na světě gothaj složení směs na dábelské tousty bez masa ďábelské tousty bez masa ´dábelské tousty z hovězího masa nejchutnější jídlo ďábelské tousty ze salámu dábelské tousty složení masová směs na topinky s moravankou dabelsky toast nejchutnější utopenci
Suroviny: maso hovězí, salám gothaj, moravanka, olej, cibule, česnek, kečup sladký, hořčice, feferonka, omáčka worcesterová, tabasco, sůl, pepř, paprika sušená sladká, chléb toustový máslový
Ďábelské toasty (Úplně nejchutnější na světě i co se pohledu týče)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/77Er
12 názorů