Ďábelské toasty (Úplně nejchutnější na světě i co se pohledu týče)
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 052 kJ / 729 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,18 g |
Tuky | 36,74 g |
Vláknina | 5,84 g |
Cholesterol | 258 mg |
Sodík | 2,24 g |
Sůl | 5,73 g |
Sacharidy | 22,16 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Já osobně upřednostňuji nechat vystydnout a nechat chutě pořádně rozvinout. A až třeba za půl dne trošku opražit nasucho veku (pár minut na 150 °C), namazat směs a posypat petrželovou natí. Pak ale připravte „hasící prostředky“: pivo, víno, atd.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 12. 2016 11:57
Dnes ti už s tým argentínskym mäsom neplatí. Dnes to je Beef of Kobe.
Našťastie u nás je argentínske mäso prakticky denne čerstvé (nie mrazené) a tak mu stále dávame prednosť. Nie je to kvôli cene (cca 60 € a cca 90 € za 1 kg, cena sa pohybuje).
26. 10. 2014 18:33
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
26. 10. 2014 15:54
![:-O :-O](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/21.png)
26. 10. 2014 15:05
![:-O :-O](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/21.png)
26. 10. 2014 14:01
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
26. 10. 2014 13:35
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-8 :-8](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/9.png)
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
26. 10. 2014 11:36
Nehodlám zde psát svůj životopis-ale co jsem na světě-tak bych dal za výborné jídlo takřka vše (tedy nešetřím!)Tento recept jsem získal před 40 lety od jednoho kuchaře z Prahy-a nehodlám na něm nic měnit.
Motto:(Tak jako je dané,že nejlepší steak je z argentinského býka-tak je dané,že nejlepší utopenec je z POCTIVÉHO špekáčku!No a cena obou?-diametrálně odlišná....).
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
25. 10. 2014 20:06
V raceptu nevidím nic světoborného i když věřím, že to může být dobré. Ten Gothaj bych tam taky nedal a česneku bych dal já asi víc.
A vůbec - když by bylo maso kvalitní, tak bych to ani nedusil, přidal jedno vejce a použil bych to na ty topinky jako tatarák (ovšem i bez ty Moravanky)
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
Tak jsem se dostal úplně někam jinam
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
25. 10. 2014 19:05
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
25. 10. 2014 19:00
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:no: :no:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/29.png)
A kombinace hovězího (200 kč za kilo) a gothaje (60 kč za kilo) mě osobně fakt nezaujme
![;-( ;-(](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/22.png)
25. 10. 2014 18:07
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
Mimochodom, vy toto jedlo doma takto voláte ?
![:-O :-O](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/21.png)
25. 10. 2014 18:01
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-! :-!](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/26.png)
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Losos se zeleninou v papilotě
Přidáno před 13 hodinami
Mirabelková marmeláda z varného mixéru
Přidáno před 13 hodinami
Bramborový koláč z pánve
Přidáno před 15 hodinami
Vepřová libečková polévka
Přidáno před 16 hodinami
Lilek s fazolkami a rajčátky
Přidáno před 19 hodinami
Pečený čaj z čerstvého ovoce
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Cukeťák II
kittygamer uvařila před 4 hodinami
Cuketové Míša řezy
zdenatumova@email.cz uvařila před 5 hodinami
Pasta s krevetami, česnekem a rajčaty
Mirkaduskova uvařila před 5 hodinami
Pečená rajčata ve vlastní šťávě
Mikik uvařila před 5 hodinami
Uzená kuřecí stehna na červené cibuli se žampiony
skopek uvařila před 6 hodinami
Sušenky z ovesných a pšeničných vloček
speedfilip uvařila před 7 hodinami
Gaspacho - vychlazená španělská polévka
mares-mikulas uvařil před 8 hodinami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Lunka uvařila před 9 hodinami
Rebarborový koláč s pudinkem
Czaryfuk uvařila před 9 hodinami
Lívance II.
kachlicka77 uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Další recepty
Tématické fráze: utopenci v dabelské omáčce recept ty nejlepší a nejchutnější moučníky nejlepsi toasty nejchutnější jídla dábelské tousty nejlepší ďábelské tousty směs na topinky s masem a moravankou ďábelské tousty recept tousty z hověziho masa nejlepší utopenci na světě gothaj složení směs na dábelské tousty bez masa ďábelské tousty bez masa ´dábelské tousty z hovězího masa nejchutnější jídlo ďábelské tousty ze salámu dábelské tousty složení masová směs na topinky s moravankou dabelsky toast nejchutnější utopenci
Suroviny: maso hovězí, salám gothaj, moravanka, olej, cibule, česnek, kečup sladký, hořčice, feferonka, omáčka worcesterová, tabasco, sůl, pepř, paprika sušená sladká, chléb toustový máslový
Ďábelské toasty (Úplně nejchutnější na světě i co se pohledu týče)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/77Er
12 názorů