Smradlavé maso
Suroviny pro 4
4
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
jako příloha může být bramborová kaše, brambory, chléb, maso chytne vůni od nivy proto ten název, když trošku nivy vyteče do pekáčku nevadí, vznikne výborný výpek
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 10. 2017 10:33
Moc prima, doma se olizovali až za ušima.
12. 8. 2016 20:58
Krásný název Vyskočilo to na mě z náhodných a vypadá velice "jedle", určitě vyzkouším
28. 1. 2011 15:06
V neděli se chystám udělat tady ten recept určitě bude vynikající posílám bodíky +2
1. 7. 2009 12:54
Tahle mňamka si určitě nezaslouží, takový hanlivý název masíčko je voňavé a pikantní já jsem dělala z kuřecích řízků a bylo to moc dobré +
29. 6. 2009 12:37
Elizo - moc pěkný, se tu tlemím ,jak tichý blázen
Receptík se mi líbí, mě Niva spíše voní, ale třeba synovi moc ne Jí ji jen ve stavu "kdy prošla varem"
Receptík se mi líbí, mě Niva spíše voní, ale třeba synovi moc ne Jí ji jen ve stavu "kdy prošla varem"
29. 6. 2009 08:19
Bašta je to určitě, ale název je opravdu téměř odpudivý
29. 6. 2009 07:46
Tak taky na uvolnění napětí. Můj dědeček by azipoňák-hradlař(ČSD-ŽELEZNISE) a 1x za měsíc se scházeli s přáteli na pivíčku v jedné hospůdce u Budějc, kam jezdili samozřejmě vlakem (režijky) a dělali si různé vylomeniny. Někdy strčili dědovi do kapsi dámské kalhotky( to pak byla doma mela a vysvětlování. Jednou jel děda domů a ve vlaku se všichni drželi za nos a ohlíželi se po něm. Doma ho očuchávali všichni od maželky přez psa, až po děti. A nevěděli proč tak smrdí(tehdy musel spát prý v kuchyni).Hledali a nic. To bylo nazimu. A až po ní, když babička chtěla dát kožich ( fasovali drařáci- s beranem a velkým límcem)vyčistit , přišla na nalepenej obal od zrajícího sýra právě pod tím límcem.Holt ti jižňani , někdy neví co roupama.Asi to dám do povídek na mých www.HI
28. 6. 2009 20:52
tento recept mám od své sousedky a sama jsem na ní zůstala hledět, když mi jednoho dne u kafe sdělila, že měli k obědu smradlavé maso, asi jí zarazil můj pohled a rychle mi vysvětlila o co jde, je fakt, že jsem ten recept vzápětí vyzkoušela a mělo to doma úspěch, akorát ten název jsem raději před svým dítětem zatajila, protože je docela cimprlich a asi by to nejedl. Ale vřele doporučuji, je to opravdu bašta
28. 6. 2009 20:35
Také bych to "smradlavým" nenazývala... Ovšem jak je to relativní... Vzpomněla jsem si na historku mojí sestry. Šla domů s nákupem, koupila mimo jiné i velmi zralý romadůr, tašku s nákupem nestihla vybalit, nechala ji na zemi v kuchyni, vzápětí přišel manželův kamarád a že tam na něho počká... Udělala mu kafe a celou dobu si říkala: "Je to ale prase, jak mu můžou tak otřesně smrdět nohy..." Když bylo po návštěvě a ona se dostala k uklizení nákupu, objevila romadůr a došlo jí, že totéž si nejspíš myslel i on o ní...
28. 6. 2009 19:28
Pokud by to bylo maso, jak zní v názvu, jedli by to tak akorát naši Pidilidi.
28. 6. 2009 19:26
Pro mne to je voňavé masíčko +
28. 6. 2009 19:08
bych řekla ,že smradlavé maso ,by měli být OLOMOUCKÝ Syrečky NÉÉÉ???
28. 6. 2009 18:53
jak okázalý název! Někde jsem to nedávno viděla
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové kousky v zakysaném těstíčku
Přidáno před 5 hodinami
Pomazánka s Feta sýrem a bylinkami
Přidáno před 8 hodinami
Svítek do polévky s medvědím česnekem a parmezánem
Přidáno před 10 hodinami
Květákové kari s malými, drobnými fazolemi v tomatě
Přidáno před 18 hodinami
Sladký kuskus s jablky a vlašskými ořechy
Přidáno před 19 hodinami
Pikantní buřty na pivu a Moravance
Přidáno 17. 3. 2024 17:09
Právě bylo uvařeno:
Zapékané těstoviny
Kamil@ uvařila před 2 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Kamil@ uvařila před 2 hodinami
Vepřové plátky pečené s marinádou
MaminkaVladuska uvařila před 3 hodinami
Kuřecí maso ve sladké chilli omáčce
HolyBee uvařila před 5 hodinami
Šťouchané brambory
Alenka87 uvařila před 6 hodinami
Hradecká pomazánka
Saratice uvařila před 6 hodinami
Bramboračka
Kacasek25 uvařila před 6 hodinami
Cuketový krém s mrkví
annaval uvařila před 6 hodinami
Babiččina drožďová pomazánka
olivka uvařila před 7 hodinami
Rychlé ořechové řezy - hrnkové
Rosvi uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Sedlácké brambory: Šťavnatost a vůni dodá bůček, chuť speciálně upravené zelí. Na snadné jídlo stačí jen pár ingrediencí
Zahušťujete pomocí záklechtky? Poradíme vám její snadné rozmíchání pro dokonale hladký výsledek
Další recepty
Tématické fráze: beraní žlázy maso smrdí kuřecí maso smrdí kdyz maso smrdi když smrdí maso beraní maso beraní žlázy recept nasmradle maso co se smradlavým masem smradlavé kuřecí maso vepřové maso smrdí smrdí maso jak naporcovat prase recept na berani zlazy když smrdí kuřecí maso co s masem když smrdí maso z berana mail masamaso.com loc:cz když kuřecí maso smrdí smradlavého masa
Suroviny: kýta vepřová, sýr niva, sůl, pepř, olej, hořčice dijonská
Smradlavé maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1jOq
13 názorů