Kuchař bojar
- Počet receptů
- 4
- Počet fotografií
- 0
- Počet příspěvků
- 0
- Počet komentářů
- 4
- Osobnost
- realista
- Stav
- rozvedený/á
- Vzdělání
- středoškolské
- Jazyky
- ruština
- Zájmy
- vaření
- Datum registrace
- 5. 11. 2014
Nejnovější recepty Zobrazit více
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečný donut
Přidáno před 53 minutami
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 16 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 16 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 16 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Sedm podivných středověkých jídel: Pečená kočka, polévka ze zmijí nebo nadívaný ovčí penis bývaly tehdy na stole běžně
Linecké řezy podle Josefa Maršálka: Máslo musí být při přípravě studené a s těstem pracujte rychle, jinak se spaří, říká cukrář
Domácí rajský protlak vydrží zavařený po celý rok. Při výrobě je klíčový výběr rajčat a pomalé redukování