Plněný květák

bojar Kuchař: bojar

Doba přípravy: 1h 4 porce Mleté maso 1 názor

Suroviny

mleté maso
květák
strouhanka
vajičko
hl. mouka
(kořeni dle vlastní chuti)
olej na smažení
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Květák povaříme ne úplne do měkka. Rozdělíme ho na větší růžičky.

  2. Mleté maso ochutíme jako na sekanou, koření si každy dá, co mà ràd.

  3. Touto směsí naplnime květákové růžičky pěkně do mezer, je to jednoduché.

  4. Pak obalime v trojobalu a opečeme.
    Podáváme s kaší a nějakým salátkem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 7 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Plněný květák

Tématické fráze: plněný květák květák recepty pečený plněný květák plneny peceny květák květák plněný směsí z mletého masa květák plněný sekanou kvetak plneny květák zapečený v sekané pečený kvetak se sekanou květák se sekanou pečený květák plněný sekanou videorecept plněný květák recepty plněný květák sekanou recept květak plněný květák v těstíčku plněný pečený kvšták