Postup přípravy
Krok 1: Brambory a zeleninu (každé zvlášť) si v osolené vodě s kmínem uvaříme.
Krok 2: Na pánvi osmahneme cibulku dozlatova, přidáme na kousky nakrájené brambory a zeleninu. Okořeníme - podle potřeby sůl, papriku, majoránku.
Zveřejněno 3. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlý zeleninový oběd
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x6wl
Moje poznámka
Rychlý zeleninový oběd
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x6wl
Nejnovější recepty
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 2 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 4 hodinami
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 7 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 7 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 7 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
y.klimova před 44 minutami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 2 hodinami
Zapečený špenát
chocho před 4 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 4 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 5 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 6 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 8 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 9 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 10 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 10 hodinami
Tématické fráze:
zeleninový oběd,
zeleninové obědy,
rychlý a lehký oběd,
rychlý oběd z brambor,
rychlý oběd,
lehky zeleninovy obed,
lehký rychlý oběd,
rychlý lehký oběd,
rychlý lehký oběd,
rychlé obědy,
lehký, rychlý oběd,
zeleninový wrap,
obed zelenina,
rychlé zeleninové recepty,
rychlá zeleninová jídla,
rychlý oběd s brambory,
rychy oběd,
rychle a lehké obědy recepty,
rychlý obed recept,
lehky a rychlý oběd
Suroviny:
brambory,
směs zeleninová mražená,
sůl,
kmín celý,
majoránka,
paprika čerstvá červená,
cibule,
olej
Komentáře (3)