Zelený chřest na másle

Montanka Kuchařka: Montanka

Přílohy 3 názory

Suroviny

zelený chřest
máslo
plátkový sýr - Gouda
trochu kmínu
sůl
cukr
citron
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Chřest zbavíme dřevnatých konců, očistíme.

  2. Do vroucí vody přidáme sůl, cukr a citron a přidáme chřest. Vaříme cca 5-10 minut, záleží na velikosti. Nejlépe vyzkoušíme, kdy už je měkký.

  3. Uvařený chřest slijeme na cedník, necháme přiklopený okapat.

  4. Na pánvi rozpustíme máslo a na něm pozvolna opečeme chřest, který ještě lehce posypeme kmínem. Přendáme na talířek a položíme na něj plátek sýru. Podáváme k nějakému dobrému masu jako přílohu.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 20 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Zelený chřest na másle

  • Iljusa Iljusa

  • Eliza Eliza

    Petra: A proč by to mělo být umění??;-) Je to recept a moc dobrý.:yes: V každé normální kuchařské knize jsou recepty jednoduché, složitější i složité. Stejně tak i na Topreceptech...;-) ++

    Odpovědět

  • Petra Petra(neregistrovaná)

    to není žádné umění;-)

    Odpovědět

Tématické fráze: zeleny chrest recepty zeleny chrest zeleny chrest recept zelený chřest jako příloha zeleny chrest na masle chřest na másle recepty na zelený chřest recept na zelený chřest jak uvařit zelený chřest chřest jako příloha chřest jako příloha k masu chrest zeleny chrest zeleny recepty restovaný chřest chřest jako příloha recept chřest recepty chřest zeleny recept recept zeleny chrest jak si udělat zelený chřest zelený chřest se slaninou

Zapomněl/a jsem heslo