Zelený chřest na másle
Chřest je oblíbená jarní zelenina s příjemnou svěží chutí. Uvařený, krátce opečený s kmínem a servírovaný s plátky sýra se skvěle hodí jako příloha k masu, nebo si ho můžete vychutnat s holandskou omáčkou.
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelený chřest na másle
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JzRg
Moje poznámka
Zelený chřest na másle
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JzRg
Nejnovější recepty
Rizoto ze zbytků masa
Přidáno před 16 hodinami
Dvoubarevné těsto univerzální
Přidáno před 16 hodinami
Rohlíčky s marmeládou
Přidáno před 18 hodinami
Cottage placky s celerem
Přidáno před 18 hodinami
Bylinková rýže se žampiony
Přidáno před 19 hodinami
Sladkokyselé kuře z Hradce
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Povidlové buchty z horkovzdušné fritézy
zvon23 před 5 hodinami
Krabí pomazánka
Sahula před 9 hodinami
Vepřové kotlety na česneku
Kajkajak před 9 hodinami
Bramborové knedlíky
Kajkajak před 9 hodinami
Tvarohovo-pudinková bábovka s čokoládou
Lida.Rose před 9 hodinami
Květáková s krupicovým kapáním
Kajkajak před 11 hodinami
Krůtí prsa na hříbkách
p.stefunova před 12 hodinami
Smažená marinovaná vepřová kotleta
Leni1970 před 12 hodinami
Křenová omáčka s uzeným
Lida.Rose před 12 hodinami
Tématické fráze:
zeleny chrest recepty,
zeleny chrest,
zelený chřest jako příloha,
zeleny chrest recept,
zeleny chrest na masle,
chřest na másle,
recepty na zelený chřest,
recept na zelený chřest,
jak uvařit zelený chřest,
chrest zeleny,
chřest jako příloha,
chřest jako příloha k masu,
chřest recepty,
chrest zeleny recepty,
restovaný chřest,
recept zeleny chrest,
chřest zeleny recept,
chřest jako příloha recept,
jak si udělat zelený chřest,
chrest recept
Suroviny:
chřest zelený,
máslo,
sýr plátkový,
kmín celý,
sůl,
cukr,
šťáva citronová
Komentáře (5)