Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybí prsty s hranolky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

20. 4. 2010 13:15

Suroviny pro 1

1

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

jahoda jahoda

20. 4. 2010 19:11

Když jsme ještě neznali pangase, houfně jsme kupovali filé, ale většinou to byl "fuj tajbl". Nepamatuji si, že by chutnal lépe, než pangas. A taky jsem myslela, že dělám filé - dělám rybu = dělám víc pro zdraví dětí, než pořád tučné maso. Tak kde je vlastně pravda (o špenátu se nebudu ! ani zmiňovat!):-D:-D:-D
Útěchou mi je, že dnes jsou k dostání opravdu dobré ryby (i když ne za levný peníz)

zizala zizala (moderátorka)

20. 4. 2010 19:11

Kofola si sice název opravila, ale ke komentářům se nevyjádřila :-// To není příliš solidní přístup. Nehledě na to, že něco takového taky nepovažuju za recept. Leda jen za špatný vtip :-S

happy.lenulka happy.lenulka

20. 4. 2010 18:39

ještě k tomu pangasiovi... strýc pracuje na vrcholových postech veterinární zprávy a má stejný názor, jaký jsem zde na pangase prezentovala a s vyjádřením české vet. správy nesouhlasí. prý de jen o komerci, ale se zdravou rybou to nemá nic společného.

Colombo65 Colombo65

20. 4. 2010 18:05

Kofola-ekoc :no::no::no:
To je "recepis":-D:-D:-D

janusa

20. 4. 2010 17:25

:-O:-O:-Omým dětem to rozhodně dělat nebudu:no::-//myslím, že to není moc velké umění osmažit hranolky, rybí prsty a říkat tomu recept!!!!:-S

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 4. 2010 17:20

maris já to taky četla a mám pangase moc ráda, ať už je sladkovodní, nebo ne;-)

maris maris

20. 4. 2010 17:08

Já jsem se nesetkala s tím, že by Pangase někdo prezentoval jako mořskou rybu. Na jeho obranu sem dávám http://www.hoax.cz/hoax/pangasius---je-to-k-jidlu/. To jak je hrozný, jsou jen fámy;-)

happy.lenulka happy.lenulka

20. 4. 2010 17:00

Jo a ještě k tomu pangasu co tu píše Aneta:
Já tu rybu měla docela ráda. Do té doby, než jsem si o ní něco zjistila. Prezentují to většinou jako mořskou rybu, přitom jde o sladkovodní rybu, která se pěstuje v nejšpinavějších řekách na světě v Hongkongu. Ryby jsou krmeny odpadem a nabývají na hmotnosti obrovskou rychlostí. Jejich maso není nic extra, jsou to jen rychle vyhnané tuky a vitamíny nemá skoro žádné.
Proto vám radím... raději přesedlejte na české sladkovodní rybky... například dravci jsou výborní... nebo naopak kvalitní mořské ryby, ale už nikdy pangas!!!

happy.lenulka happy.lenulka

20. 4. 2010 16:51

No ani bych se tomu nedivila, kdyby to bylo myšleno vážně. Jako popravdě, když vidím, jak maminka krmí své roční dítko hranolkama a ještě mu je namáčí do tatarky, tak bych jí nejraději nafackovala... Obézních dětí je čím dál více a můžou za to z 95% rodiče a špatné stravování.
Tohle mi nepřijde proto ani trochu vtipné.:-!:-!:-!

Aneta Aneta

20. 4. 2010 16:06

No já jsem se za prvé podivila že tady ten recept je(jestli se tomu dá říkat recept.)Usmažit hranolky umí asi každý a rozhodně bych ho jsem nedávala jako recept.No ale je to jen můj názor.No a souhlasím s thomassinnem že kdyby se to dělalo v troubě bez tuku, tak to není zas tak zlé.Jednou jsem se ptala naší doktorky co říká na rybí prsty pro děti a ona mě řekla že když se koupí kvalitní rybí prsty, tak se dětem mohou dát.Takže i u nás je děti taky měly.Ikdyž dávám rozhodně přednost pangasu.

hafikov hafikov

20. 4. 2010 15:15

:-OTaké mám doma maličké dítě,ale rozhodně mu takovou stravu nedám.Nejsem matka Herodes.Ale chápu,že klukům (8 a 10let) bych tím kápla do noty-ale nejsou již maličcí.:-//

michsamant michsamant

20. 4. 2010 14:57

"pro malicke" od akeho veku??

thomassinno thomassinno

20. 4. 2010 14:48

... možná, kdyby se ty rybí prsty a hranolky pekly na pekáčku v troubě bez tuky, ještě asi ano .. ale takto, fakt nevím, zda bych tuto variantu doporučil nejmenším :no:

zuzina

20. 4. 2010 14:41

:-?:-?:-? pro malé děti :-?:-?:-?

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 4. 2010 13:50

Dětem bezesporu takové jídlo moc chutná a nebudu tvrdit, že ty mé děti, když byly malé nikdy nic takového nejedly, zvlášť hranolky děti zbožňují.coke-alofok to ani nedala do kategorie pro nejmenší, tak snad je to jen žertík v názvu.;-)

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rybí prsty rybí prsty recept jak usmažit rybí prsty rybý prsty rybi prsty v troube jak dlouho se připravují rybí prsty výroba rybích prstů recept na rybi prsty rybi prsty na panvi rybí prsty recepty a dost rybí prsty recept rybí prsty jak se dělají rybí prsty rybí prsty pro děti rybi prsty priprava kvalitní rybí prsty strava pro roční děti recepty rybí prsty výroba priprava rybich prstu hranolky v troube

Suroviny: rybí prsty, hranolky, tatarská omáčka, kečup sladký

TopRecepty.cz

Rybí prsty s hranolky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/r21E