Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 937 kJ / 224 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,94 g |
Tuky | 0,98 g |
Vláknina | 11,36 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 22 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 43,68 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pstruh pečený s bramborem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nO4P
Moje poznámka
Pstruh pečený s bramborem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nO4P
Nejnovější recepty
Čočková polévka s batáty a mangoldem
Přidáno před 12 hodinami
Chřestová polévka
Přidáno před 12 hodinami
Rebarborovo-jogurtová zmrzlina
Přidáno před 13 hodinami
Rychlovka z králíka (nízkosacharidová strava)
Přidáno před 14 hodinami
Hovězí trhané maso
Přidáno před 15 hodinami
Směs hub na cibulce a medvědím česneku s těstovinami
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Směs hub na cibulce a medvědím česneku s těstovinami
mariooneta před 4 hodinami
Rebarborový koláč
janpoho před 4 hodinami
Kopřivový sirup
BlancaL před 5 hodinami
Kopřivový sirup s trochou pampelišek
BlancaL před 5 hodinami
Mini cheesecake
blazenak před 7 hodinami
Domácí česneková pomazánka
radekfiala před 7 hodinami
Pizza bez droždí
hanapelanova18 před 8 hodinami
Tortillový koláč s vejci a ředkvičkami
Antonausprag před 9 hodinami
Muffiny s lesním ovocem
evik_svistik před 10 hodinami
Tématické fráze:
pstruh pečený na pánvi,
jak dlouho se peče pstruh,
doba pečení pstruha,
pstruh pečený na pečícím papíře,
pstruh pečený v alobalu,
pstruh doba pečení,
pstruh na pečícím papíru,
pečený pstruh,
pstruh na olivovém oleji,
pečený pstruh na pečícím papíře,
pečený pstruh na pánvi,
pstruh na oleji,
pstruh na pečícím papíře,
zapečený pstruh,
recepty peceny pstruh,
pečený pstruh v alobalu,
pstruh peceny,
pstruh pečeny na pečícím papíru,
pstruh recepty,
pečený pstruh v troubě na pečícím papíře
Suroviny:
pstruh,
olej olivový,
citron,
česnek,
kmín celý,
sůl,
pepř,
bazalka čerstvá,
koření oregáno,
brambory
Komentáře (4)