Pstruh pečený s bramborem
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Energie | 937 kJ / 224 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,94 g |
Tuky | 0,98 g |
Vláknina | 11,36 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 22 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 43,68 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Na poslední fotce je mezi pstruhy i štika, ale ta je zatím u ledu. Ta bude někdy příště :)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 10. 2010 09:59
25. 10. 2010 06:18
25. 10. 2010 06:10
24. 10. 2010 23:09
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Prsíčka s pórkem
Přidáno před 21 hodinami
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Tvarohovo-pudinkové pohárky s piškoty a meruňkami
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové
Přidáno 26. 3. 2024 16:04
Šlehaná vejce vařená ve formičkách
Přidáno 26. 3. 2024 13:25
Právě bylo uvařeno:
Bábovka Ing. Petr
Kattyy uvařila před 10 minutami
Čevabčiči do trouby
zuzana.vankova uvařila před 57 minutami
TOP Banánový chlebík
magdalena66 uvařila před 1 hodinou
Sušenky s kousky čokolády (cookies)
natomnesejde uvařila před 3 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
misak2 uvařila před 3 hodinami
Listové těsto
misak2 uvařila před 3 hodinami
Vajíčková tlačenka
PaniMP uvařila před 12 hodinami
Velikonoční jidáše
Zuzana1 uvařila před 12 hodinami
Tvarohové řezy
Kattyy uvařil před 13 hodinami
Mazanec pro Irenku
Fitulka uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar
Špenátovou roládu si oblíbí i odpůrci této zeleniny: Sušená rajčata a sýr z ní dělají kulinářský zážitek
Velikonoční jidáše: Sladké kynuté pečivo je krásně vláčné, voní medem a mělo by se jíst ještě horké na Zelený čtvrtek ráno
Další recepty
Tématické fráze: pstruh pečený na pánvi jak dlouho se peče pstruh doba pečení pstruha pstruh pečený na pečícím papíře pstruh pečený v alobalu pstruh doba pečení pstruh na pečícím papíru pečený pstruh pstruh na olivovém oleji pečený pstruh na pečícím papíře pečený pstruh na pánvi pstruh na oleji pstruh na pečícím papíře zapečený pstruh recepty peceny pstruh pečený pstruh v alobalu pstruh peceny pstruh pečeny na pečícím papíru pstruh recepty pečený pstruh v troubě na pečícím papíře
Suroviny: pstruh, olej olivový, citron, česnek, kmín celý, sůl, pepř, bazalka čerstvá, koření oregáno, brambory
Pstruh pečený s bramborem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nO4P
4 názory