Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí škvarky

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min

45 min (15 min příprava + 30 min tepelná úprava)

27. 11. 2021 11:07

Suroviny pro 10 porcí

10 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie94 035 kJ / 22 475 kcal
Bílkoviny50,00 g
Tuky2 475,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 2,25 g
Sodík 50 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Tonja

27. 11. 2021 11:36

Pokud mají mít škvarky hnědavou barvu, nalejeme nakonec procesu (po odebrání vyškvařeného sádla) do hrnce sklenici mléka. Tak to dělali profesionální řezníci.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Suroviny: sádlo, voda, sůl, česnek mletý, paprika čerstvá červená

TopRecepty.cz

Domácí škvarky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9RA4