Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 105 kJ / 2 893 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,45 g |
Tuky | 282,60 g |
Vláknina | 2,40 g |
Cholesterol | 330 mg |
Sodík | 6,41 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 13,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vykostěného kapra bez hlavy odspodu rozkrojíme co nejvíce, aby byl co největší prostor k naplnění. Posolíme ho a potřeme zevnitř hořčicí a posypeme grilovacím kořením a oreganem.
Krok 2: Poté začneme plnit vrstvy anglické slaniny, papriky, cibule a sýra dokud nebude kapr (nacpaný) jak nejvíce to půjde. Když je naplněný, sešijeme jehlou a nití.
Krok 3: Na povrchu ho posypeme grilovacím kořením. Podlijeme ho vodou a pozvolna pečeme ve středně vyhřáté troubě.
Zveřejněno 21. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nadívaný kapřík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LZEw
Moje poznámka
Nadívaný kapřík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LZEw
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa s hráškem ( vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 2 hodinami
Maďarská krkovička
Přidáno před 5 hodinami
Čočka s kysaným zelím a paprikami
Přidáno před 7 hodinami
Sýrové tousty se zeleninou
Přidáno před 7 hodinami
Šoulet s uzeným kuřecím stehýnkem
Přidáno před 7 hodinami
Tousty pana lesního
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvrdý sýr
Lenina 123 před 1 hodinou
Banánové vafle
amaliesediv před 2 hodinami
Pomazánka z cottage - výborná, zdravá a dietní
Lucie1001 před 2 hodinami
Svíčková na smetaně
Toby. před 3 hodinami
Vepřové bylinkové špízy
E. J. K. před 3 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
Ivana64 před 4 hodinami
Tvarohové koblížky
Hanka6677 před 5 hodinami
Vepřová krkovice na slanině a pórku
Aknytsirk před 5 hodinami
Vepřová panenka s omáčkou ze 7 pepřů a bylinek
DJanaDD před 6 hodinami
Osvěžující koláč s dvojitou porcí jogurtu
barypb před 6 hodinami
Tématické fráze:
nadívaný kapr,
kapr s oreganem,
nadívaný kapr troubě,
kapřík recept,
recept na rybu kapřík
Suroviny:
kapr,
slanina anglická,
sýr uzený,
hořčice,
paprika čerstvá červená,
cibule,
koření grilovací,
koření oregáno,
sůl
Komentáře (5)
Jinak děkuji za hodnocení.Tento recept máme moc rádi, po prvním vyzkoušení jsme byli s přítelem velmi překvapeni jakou má znamenintou chuť.
Jenny,myslím,že šťáva se udělá,jelikož je psáno,že kapra podlejeme.
dala bych kolem něj i zeleninu,ale to je jen moje vtípení...jinak bodík a ukládám...+2