Povánoční kapřík

sebena Kuchařka: sebena

Ryby 2 názory

Suroviny

kapr (dle počtu strávníků)
sůl
vejce
olej
strouhanka
1 středně proschlá houska
pivo
hladká mouka
citrón
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Porce kapra osolíme a necháme hodinu odležet.

  2. Připravíme si obalování, do jedné misky dáme mouku do druhé rozkvedláme vejce s pivem a do třetí nastrouháme housku na hrubém struhadle a smícháme se strouhankou.

  3. Postupně porce kapra obalíme a dáme smažit. Hotové porce pokapeme citrénem a můžeme servírovat s libovolnou přílohou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 51 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Povánoční kapřík

  • sebena sebena(autorka receptu)

    Bibinko,jj vím jaká je to dobrůtka, s tím sýrem to taký dělám, ale dík za tip;-)

    Odpovědět

  • Bibinka Bibinka

    Sebeno, pokud tu housku namícháš s nastrouhaným sýrem a obalíš, to je teprve dobrůtka:-p a už to není ta zajetá klasika. Vyzkoušej a uvidíš.;-)

    Odpovědět

Tématické fráze: karamelový kapřík ivona opiolová profil opiolova.i povánoční vaření