Papriková marináda na vepřové, drůbež a jehněčí

bannna Kuchařka: bannna

4 porce Ostatní 4 názory

Suroviny

50 g cibule
3 stroužky česneku
1/4 l těžkého červeného vína
2 lžíce sladké papriky
1 lžička drceného rozmarýnu
špetka pálivé papriky
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli nakrájíme na tenké kroužky, přidáme 3 jemně utřené stroužky česneku, víno a koření. Nejlepší je nechat maso v marinádě uležet přes noc, aby chytlo tu správnou chuť.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Papriková marináda na vepřové, drůbež a jehněčí

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: marináda na jehněčí marináda na vepřové marináda na drůbež nejlepši marinada na veprove maso drubez recepty marináda nejlepší marinády na vepřové maso marinada veprove nejlepší marinády na vepřové maso nejlepší marináda jehněčí žebra marináda marinády na drůbež recept na paprikovou marinádu marinády na vepřové papriková marináda na maso jehněčí na grilu marinada drubez jehneci marinada marinada jehneci jak pripravit marynadu

Zapomněl/a jsem heslo