Papriková marináda na vepřové, drůbež a jehněčí

Suroviny 4 porce

50 g cibule
3 stroužky česneku
1/4 l těžkého červeného vína
2 lžíce sladké papriky
1 lžička drceného rozmarýnu
špetka pálivé papriky

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli nakrájíme na tenké kroužky, přidáme 3 jemně utřené stroužky česneku, víno a koření. Nejlepší je nechat maso v marinádě uležet přes noc, aby chytlo tu správnou chuť.

Komentáře k receptu Papriková marináda na vepřové, drůbež a jehněčí

  • vybusna vybusna

  • Paprika Paprika

    Já do toho dnes naložím vepřové, tak uvidím, jak s tím zítra uspěji.;-)
    Výbušná - jak manželovi chutnaly ty jehněčí kotletky ???

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    Aha a už to je tady, tak ok, já dlouho viděla jen maso:-D:yes:

    Odpovědět

  • vybusna vybusna

    moj muz...ma rad jahnacie;-( a chce po mne aby som mu ho urobila...a najviac mu chuti jahnacie s matovou omackou...tak k tomu som sa este nedokopala, ale dnes som nalozila par kuskov jahnacich kotliet....odstranila som z nich tie kosti a mastne a uvidim, co s toho zajtra bude...ale ako to budem ochutnavat....tak...to fakt neviem

    Odpovědět

Tématické fráze: marináda na jehněčí marináda na drůbež marináda na vepřové nejlepši marinada na veprove maso drubez recepty marináda nejlepší marinády na vepřové maso nejlepší marinády na vepřové maso marinada veprove nejlepší marináda marináda na jehněčí žebra jehněčí žebra marináda papriková marináda na maso marinády na drůbež recept na paprikovou marinádu marinády na vepřové marynada nadrubez jehněčí na grilu marinada drubez jehneci marinada