

Papriková marináda na vepřové, drůbež a jehněčí
Suroviny 4 porce
- 50 g cibule
- 3 stroužky česneku
- 1/4 l těžkého červeného vína
- 2 lžíce sladké papriky
- 1 lžička drceného rozmarýnu
- špetka pálivé papriky
Postup přípravy receptu
Cibuli nakrájíme na tenké kroužky, přidáme 3 jemně utřené stroužky česneku, víno a koření. Nejlepší je nechat maso v marinádě uležet přes noc, aby chytlo tu správnou chuť.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Papriková marináda na vepřové, drůbež a jehněčí
-
-
Já do toho dnes naložím vepřové, tak uvidím, jak s tím zítra uspěji.
Výbušná - jak manželovi chutnaly ty jehněčí kotletky ??? -
Aha a už to je tady, tak ok, já dlouho viděla jen maso
-
moj muz...ma rad jahnacie
a chce po mne aby som mu ho urobila...a najviac mu chuti jahnacie s matovou omackou...tak k tomu som sa este nedokopala, ale dnes som nalozila par kuskov jahnacich kotliet....odstranila som z nich tie kosti a mastne a uvidim, co s toho zajtra bude...ale ako to budem ochutnavat....tak...to fakt neviem