Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 850 kJ / 2 832 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 140,98 g |
Tuky | 81,17 g |
Vláknina | 18,70 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 266 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 376,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Těstoviny s mletým masem a bazalkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/99VP
Moje poznámka
Těstoviny s mletým masem a bazalkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/99VP
Nejnovější recepty
Košíčky s třešněmi
Přidáno před 4 hodinami
Pohár s třešněmi à la tiramisu
Přidáno před 4 hodinami
Jahodovo-jogurtový pohár
Přidáno před 4 hodinami
Tarhoňa se zeleninovou omáčkou s tuňákem
Přidáno před 6 hodinami
Rychlý litý koláč s třešněmi a drobenkou
Přidáno před 9 hodinami
Fazole podle Gabči
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý švestkový koláč
Zsuzsu1 před 2 hodinami
Rýžová polévka pro začátečníky
Jan Nemec před 2 hodinami
Banánový chléb (Banana bread)
Lunaskira před 3 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Vladislav. před 6 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Jamca před 6 hodinami
Borůvkový máslový koláč
MisaVysa před 7 hodinami
Babiččiny blbouny
Dejnaj před 7 hodinami
Jahodová zmrzlina
sidonie před 7 hodinami
Pikantní kuřecí křídla
vakl1 před 7 hodinami
Hrnková buchta
Fatima2 před 8 hodinami
Tématické fráze:
testoviny s mletym masem,
těstoviny combino,
combino těstoviny,
mleté maso na těstoviny,
lasagne combino,
mleté maso a těstoviny,
mleté maso těstoviny,
maso s bazalkou,
testoviny z mletym masem,
špagety s mletým masem a bazalkou,
těstoviny z lidlu,
špagety combino,
combino lasagne,
těstoviny s bazalkou,
těstoviny s mletým masem recept,
recept těstoviny s mletým masem,
těstoviny recepty,
těstoviny combino lidlu,
těstoviny s mletým masem postup,
lasagne z lidlu
Suroviny:
maso mleté,
těstoviny,
cibule,
protlak rajčatový,
sýr strouhaný,
bobkový list,
koření nové koření,
bazalka čerstvá,
sůl,
pepř
Komentáře (3)